Pravá house music zazní v pražském klubu Radost FX

Vydáno 14.10.2015 | autor: admin

Pražský klub Radost FX prochází zásadní rekonstrukcí, aby se znovu stal ideálním místem pro parties, které ho udělaly legendárním. Přijďte se podívat třeba už tento pátek na Mosaic Party. 

Pravá house music zazní v pražském klubu Radost FX Pravá house music zazní v klubu Radost FX. Na snímku DJ Lumiere

Radost FX je dodnes jediný český klub, jenž se může pyšnit tím, že byl v prestižních zahraničních hudebních magazínech zařazen mezi TOP 20 světových klubů. Nyní se do něj vrací i poctivá house music.

TOP klubovky podzimu (I.)

Nová party s názvem Mosaic je určená především těm, kteří pamatují nejslavnější okamžiky tohoto klubu. Generaci dnešních třicátníků, čtyřicátníků, kteří vyrůstali na klasickém a poctivém funky, deep, soulful a jazzy house. Ale pozor, nečekejte žádný oldschool – i když na nějakou klasiku určitě také dojde-, nýbrž současný houseový sound, kterému však na rozdíl od různých "skřípanic", EDM či disco-trysko houseu tento přívlástek skutečně patří!

Přijdte se pobavit, vytvořit znovu tu jedinečnou a nezapomenutelnou atmosféru Radosti a opět nasát či objevit (to pro ty mladší) zvuk skutečné house music, který se z většiny domácích klubů již téměř vytratil! Představí se DJové Lumiere, Vilém a Fun. Více se dozvíte na Facebooku.

tz, jm

zavřít