Party v Radosti FX v květnu ovládne Fred Everything

Vydáno 29.04.2016 | autor: redakce

Party v Radosti FX ani v květnu nespí! Jedna obzvlášť výživná se chystá na 28. května, kdy do proslulého pražského klubu dorazí houseový mág Fred Everything. 

Party v Radosti FX v květnu ovládne Fred Everything Fred Everything je headlinerem květnového programu v Radosti FX

Frédéric Blais alias Fred Everything pochází z kanadské provincie Quebec. Přes 20 let cestuje po celém světe se svým typickým house soundem, který čítá přes 200 vlastních tracků, které vydal na labelech 2020 Vision, Om, Freerange, Tsuba, Get Physical, Local Talk, Drumpoet Community, Buzzin Fly a samozřejmě na jeho vlastním labelu Lazy Days Recordings, fungujícím přes 10 let.

Radost FX teď žije každý den, do klubu se vrátili Pavel Bidlo, Lumiere a další DJs

Fred je známý svojí rozmanitostí a uhlazenou produkcí s výraznými vokály a spodky. Jeho spolupráce a remixing zahrnuje N’Dea Davenport z The Brand New Heavies, Meshell Ndegeocello, Curtis Mayfield, Tortured Soul, Atjazz, Corrine Bailey Rae a Jazzanova na labelech Defected, Compost, Classic, Strictly Rhythm, Sonar Kollektiv a dalších. Fred vytrvale cestuje po celém světě od Londýna do Cape Town, od Sydney do Tokya, od Ibizy po Moskvu.

vložte odkaz, text nemažte

Nebudou chybět ani dva domácí DJové. DJ Lumiere jistě potěší nejen generaci dnešních třicátníků, čtyřicátníků, kteří vyrůstali na klasickém a poctivém funky, deep, soulful a jazzy house. Přináší současný houseový sound, kterému však na rozdíl od různých "skřípanic", EDM či disco-trysko houseu tento přívlastek skutečně patří!



DJ Vilém patří mezi jedny z nejdéle hrajících house DJs v Čechách. V klubu Radost FX začal hrát v roce 1992. Může se pochlubit i hostováním v mnoha klubech v Česku (např. Mecca, Sasazu, Roxy) i zahraničí (Amsterdam, Berlín, Mnichov, Londýn). Vystupoval po boku zvučných DJských jmen jako Phonique, Charles Webster, Dj Sneak, Paul Van Dyk, Roger Sanchez, Asad Rizvi, Boris Dlugosch a další. Spolupracoval i s Darou Rolins, Tonyou Graves či s Monkey Business.

Vstupenky seženete za 200 korun, předprodej probíhá na www.goout.cz, 250 kč za ně dáte na místě. 

 tz, jm

zavřít