Mosaic House v Radosti FX přivítá další zahraniční hvězdu: Z Británie dorazí DJ Giom

Vydáno 17.08.2016 | autor: redakce

Po úspěšném Fredu Everythingovi z Kanady představuje pravidelná noc Mosaic House v klubu Radost FX jeho spolupracovníka a kolegu, kterým je britský DJ Giom. Giomovy tracky se objevují na labelech jako Toolroom, Defected Records a jeho hit Dr.Zapp kraloval v roce 2014 Beatportu v kategorii Nu Disco. Gioma doplní 30. září dva rezidenti této noci - DJ Lumiere a DJ Vilém. Zvuk Funktion one, kterým je Radost FX osazena zajistí celé noci kvalitní hudební zážitek.

Mosaic House v Radosti FX přivítá další zahraniční hvězdu: Z Británie dorazí DJ Giom DJ Giom vystoupí v klubu Radost FX 30. září

DJ Giom, původem francouzský DJ, není vyhraněný stylově, jeho zvuk kombinuje nu-disco s funky a deep house. Jedna věc je však jasná - donutí vás tančit. Jeho tracky pravidelně hrají interpreti jako Fedde Le Grand, Green Velvet, Mark Knight, David Vendeta a další. V roce 2014 se jeho hit Dr.Zapp vyšplhal na čelo Beatport hitparády a dodnes se drží v první padesátce v kategorii Nu Disco. Na konci roku 2014 byl v Top 25 stahovanosti. Na svých skladbách spolupracuje např. s Fredem Everythingem, Joey Negrem, Riva Starrem. Kromě house music se věnuje také bicím a nahrává například pro Alici Russell, The Nextmen a Kasabian.

KAM VYRAZIT: KALENDÁŘ AKCÍ

Chybět nebudou ani rezidenti této noci. DJ Lumiere jistě potěší nejen generaci dnešních třicátníků, čtyřicátníků, kteří vyrůstali na klasickém a poctivém funky, deep, soulful a jazzy house. Lumiere přináší současný houseový sound, kterému však na rozdíl od různých "skřípanic", EDM či disco-trysko houseu tento přívlastek skutečně patří!



DJ Vilém patří mezi jedny z nejdéle hrajících house DJs v Čechách. V klubu Radost FX začal hrát v roce 1992. Může se pochlubit i hostováním v mnoha klubech v Česku (např. Mecca, Sasazu, Roxy) i zahraničí (Amsterdam, Berlín, Mnichov, Londýn). Vystupoval po boku zvučných DJských jmen jako Phonique, Charles Webster, Dj Sneak, Paul Van Dyk, Roger Sanchez, Asad Rizvi, Boris Dlugosch a další. Spolupracoval i s Darou Rolins, Tonyou Graves či s Monkey Business.

Startuje se úderem 23. hodiny, vstupenky za 190 korun seženete v předprodeji na www.goout.cz 250 CZK na místě.

Témata: Radost FX, DJ Giom, Fred Everything, Fedde Le Grand, Green Velvet, Mark Knight, David Vendeta

zavřít