Mark Knight přiveze do pražské Roxy exkluzivní All Knight Long

Vydáno 20.03.2017 | autor: redakce

Legenda house music, těžká váha djského ringu, producent nominovaný na Grammy a majitel Toolroom Records - Mark Knight se vrací do Prahy. Po svém vyprodaném vystoupení na narozeninách Climaxu v roce 2015 si připravil na září 2017 něco opravdu speciálního. All Knight Long bude ojedinělá klubová noc pouze a jen v režii mistra svého řemesla Marka Knighta.

Mark Knight přiveze do pražské Roxy exkluzivní All Knight Long Mark Knight přiveze do pražské Roxy exkluzivní All Knight Long

Mark Knight působí dojmem legendy a pioneera elektronické scény, ale nenechte se zmást. Nekonečné množství releasů, úspěšných remixů, koncept Toolroom Live a residence po celém světě jsou výsledky teprve 33letého Marka během dvanácti posledních let na taneční scéně. Mezi nejznámější počiny londýnského producenta a dje patří společný remix s Funkagenda Garnierova The Man With The Red Face, spolupráce s Underworld (Downpipe) či remix pro Faithless (Sun To Me).

Duo Gorgon City roztančí v květnu pražský klub Roxy

Mark je zakladatelem jednoho ze stěžejních labelů Toolroom Rec., který v posledních letech objíždí zeměkouli s projektem Toolroom Live a šíří svůj typický sound na pomezí energického housu, tech-housu a v současnosti i se špetkou aktuálního UK garage. Doma je v londýnském klubu Ministry Of Sound a pod stejnojmennou rádiovou stanicí vysílá i svou pravidelnou show Toolroom Knights.

Přesah jeho producentských skills dokazuje i spolupráce na albu Black Eyed Peas The End, která mu vynesla nominaci na Grammy nebo spolupráce se zpěvačkou Skin (Nothing Matters). Datum 22. září bude ovšem patřit pouze a jen Marku Knightovi a jeho fanouškům. All Knight Long set bude další milník české klubové scény v Roxy. 

Témata: Mark Knight, Roxy, party, kluby

zavřít