Krucipüsk ruší koncerty, zpěvák je po nehodě na motorce ve vážném stavu

Vydáno 17.04.2024 | autor: iREPORT

Frontman Krucipüsku Tomáš Hajíček měl dopravní nehodu na motorce. Kapela na tom informovala na svých sociálních sítích, kde zároveň oznámila dočasnou pauzu. Její frontman aktuálně leží ve vážném stavu po operaci v nemocnici.

Krucipüsk ruší koncerty, zpěvák je po nehodě na motorce ve vážném stavu Krucipüsk ruší koncerty, zpěvák je po nehodě na motorce ve vážném stavu

Tomáš Hajíček leží ve vážném stavu v nemocnici. Informovala o tom na svých sociálních sítích kapela Krucipüsk. „Měl dopravní nehodu na motorce. Převezli ho vrtulníkem do pražské nemocnice, kde podstoupil několikahodinovou operaci. Jelikož nad ním stojej všichni svatí i pekelní, nehodu přežil, ale stále je ve vážném stavu,“ stojí v prohlášení.

Krucipüsk zatopil v Občanské plovárně pod kotlem

Z pochopitelného důvodu tak musel Krucipüsk zrušit všechny nejbližší koncerty. Na pódium by se sestava ráda vrátila v červnu, bude však záležet na zdravotním stavu frontmana. „Omlouváme se všem fans a pořadatelům, kterým jsme tímto způsobili potíže."

Slova podpory na dálku poslaly Hajíčkovi do nemocnice kapely Sto zvířat, Arakain, Hentai Corporation, Krypton, Škwor, Harlej, Wohnout a další.

Hajíček je posledním původním členem Krucipüsku, který vznikl v roce 1991 v Liberci. Mezi jeho největší hity patří Druide či Mamánek. Aktuálně frontmana na pódiu doplňují David Pavlík, Josef Křeček a Tomáš Hajíček mladší.

red, foto: Jiří Linhart
Témata: Tomáš Hajíček, Krucipüsk, nehoda, motocykl

zavřít