Kytarista Bad Religion vzkazuje Bring Me The Horizon: "Lidsky stojíte za h*vno!"

Vydáno 13.07.2016 | autor: redakce

Zatímco fanoušci jim zobou z ruky, řada kolegů z branže nemůže stále populárnějším Bring Me The Horizon přijít na jméno. Ukázalo se to i na španělském festivalu Resurrection, kde se prý pánové předvedli jako primadony. Tvrdí to kytarista Brian Baker z punkových Bad Religion

Kytarista Bad Religion vzkazuje Bring Me The Horizon: Bring Me The Horizon, kteří v červnu vystoupili na pražském Aerodrome festivalu, leží kolegům v žaludku. Foto: David Webr

Bakerovi vadilo, že kapela nechala v zákulisí vyvěsit plakáty, na kterých byla jejich fotografie a popisek: "Tyhle lidi nesmí nikdo zastavovat, nemusejí mít propustku a mohou si do zákulisí vodit, koho chtějí." Podle jednapadesátiletého kytaristy se o generaci mladší muzikanti chovají arogantně. 

LIVE: Halový Aerodrome festival: Korn předvedli nářez, Bring Me The Horizon vizuální show

Přes sociální sítě pak Baker BMTH vzkázal, že je bude zastavovat pokaždé, když je potká, aby jim mohl říct, že stojí za h*vno. Kapela se mu ale vysmála. "Nedokážu si představit, že mi bude jako tobě a budu se pořád chovat jako čtrnáctiletá holka. Potkal jsem tě minimálně desetkrát a na nic ses nezmohl. Měl by ses starat o jiný věci, řeba svůj důchod nebo chladný počasí. Debile," rozohnil se bubeník Matt Nicholls. 

vložte odkaz, text nemažte

Poslední slovo měl ale Baker: "Zdá se, že jste to nepochopili. Vyjadřoval jsem se k vaší představě, že pořadatelé festivalu, kde hraje třicet kapel, by si měli pamatovat vaše ksichty, aby vás ušetřili potupného prokazování se na cestě do zákulisního zázemí, nebo dokonce nošení propustek. Ukazoval jsem tím na vaši aroganci. Nevím, jestli je vaše hudba dobrá, či špatná, není pro staré lidi. Myslel jsem to tak, že stojíte za h*vno lidsky. Omlouvám se za nedorozumění."

jm

Témata: Bring Me The Horizon, Bad Religion, Brian Baker, festivaly, koncerty, hudba

zavřít