Metallica chystá na čtvrtek nějaké oznámení. Na stránkách kapely běží odpočítávání

Vydáno 07.10.2019 | autor: redakce

Na svém Twitteru zveřejnila Metallica odkaz na web MetallicaXX.com, kde běží odpočet směřující ke čtvrtku. Ať už se má na webu objevit cokoliv, odhaleno to bude ve čtvrtek v poledne.

Metallica chystá na čtvrtek nějaké oznámení. Na stránkách kapely běží odpočítávání Metallica chystá na čtvrtek nějaké oznámení. Na stránkách kapely běží odpočítávání

Zatím není moc jasné, o co by mělo jít. XX by mohlo znamenat 20, což by dávalo smysl. Je totiž 20. výročí vydání desky S&M.

Metallica přerušuje turné. James Hetfield se vrací na odvykací léčbu

Oznámení tedy pravděpodobně bude mít něco společného s kino filmem se záznamem koncertu, kde se hrály převážně songy z tohoto alba a uvidíte ho i v našich kinech. Do těch jde film přesně 9. října 2019.

Výroční koncert se konal v hypermoderní budově Chase Center. Lars Ulrich, James Hetfield a Kirk Hammett plus Robert Trujillo opět spojili síly se San Francisco Symphony. Metallica poprvé po dvaceti letech 6. a 8. září zahrála aranže svých klasik z pera Michaela Kamena (mj. autor hudby k první Smrtonosné pasti) i zcela nové orchestrální úpravy. Vybrané kusy z alb St. Anger, Death Magnetic a Hardwired to Self-Destruct, které Metallica vydala po roce 1999, pro orchestr rozepsal Bruce Coughlin.

Metallica se po dvaceti letech spojila se San Francisco Symphony. Koncertní film S&M2 uvidíme v kinech v říjnu

Na vlastní provedení pak dohlédl nejpovolanější, legendární dirigent Michael Tilson Thomas. Ten část představení vedl, čímž zakončil první týden své poslední sezóny jako hudební ředitel této filharmonie.

Poslední zpráva Metalliky byla, že James Hetfield je znovu na odvykací léčbě, kvůli čemuž musela kapela zrušit turné po Austrálii a Novém Zélandu.

Text: ah

Témata: Metallica, S&M, film, koncert, záznam koncertu

zavřít