Metallica v Praze! K lístkům na koncert dostanete zdarma nové album

Vydáno 16.03.2017 | autor: redakce

Letošní rok ještě ani zdaleka nevyčerpal své koncertní hvězdy, přesto už si mohou fanoušci zapsat jednu očekávanou lahůdku roku 2018. Do České republiky se vrátí legendární Metallica, která vystoupí 2. dubna 2018 v pražské O2 areně. 

Metallica v Praze! K lístkům na koncert dostanete zdarma nové album Metallica v Praze! K lístkům na koncert dostanete zdarma nové album

Metallica oznámila evropskou část WorldWired tour, kterou odstartují letošní dva koncerty v Amsterdamu 4. a 6. září. Předkapelou budou norští Kvelertak. V Praze se objeví příští rok v dubnu. 

RECENZE: Metallica nevydala Best Of, přesto shrnula v podstatě celou kariéru

Každý zákazník, který si zakoupí vstupenku na koncert, obdrží nové album Hardwired ... To Self-Destruct, a to buď jako fyzický nosič, nebo v digitální podobě. Zákazníci, na něž bude mít Ticketportal e-mailový kontakt, obdrží e-mailem další informace od 27. března 2017 podle doby zakoupení vstupenky. V případě objednání fyzického nosiče bude účtováno poštovné.

vložte odkaz, text nemažte

Album Hardwired ... To Self-Destruct vyšlo 18. listopadu loňského roku na vlastním labelu kapely Blackened Recordings a debutovalo po celém světě na první příčce, s prodejem přesahujícím 800 000 kusů během prvního týdne. Album produkoval Greg Fidelman, James Hetfield a Lars Ulrich, a je k dispozici v různých konfiguracích na www.metallica.com.

Předprodej vstupenek pro veřejnost začíná 24. března, jejich ceny se budou pohybovat v rozpětí 1 300 - 3 100 Kč.

tz, jm

Témata: Metallica, metal, koncerty

zavřít