Michael Bublé se po pěti letech vrátí do Česka, v O2 areně bude rozdávat lásku

Vydáno 16.11.2018 | autor: redakce

Kanadský zpěvák Michael Bublé naplánoval koncertní sérii, která zahrnuje i Českou republiku, kam se vrátí po více než pěti letech. V pražské O2 areně vystoupí 17. září 2019. Nové album Love vychází právě v den oznámení koncertu 16. listopadu.

Michael Bublé se po pěti letech vrátí do Česka, v O2 areně bude rozdávat lásku Michael Bublé se po pěti letech vrátí do Česka, v O2 areně bude rozdávat lásku

Letos v srpnu se Bublé vrátil na scénu po delší přestávce a odehrál koncerty v Dublinu, Londýně a Sydney, kde hrál pro více než 150 000 fanoušků. Má za sebou pět vyprodaných světových turné, získal čtyři ceny Grammy a během své mimořádné kariéry prodal více než 60 milionů nahrávek.

RECENZE: Michael Bublé propojil standardy s velkými popovými hymnami

Před pár týdny se spekulovalo, že zpěvák ukončí kariéru, naznačil to sám v jednom z rozhovorů, ve kterém promluvil o vážných zdravotních problémech svého syna. Vzápětí však tuto informaci dementoval. 

Vstupenky seženete v síti Ticketportal od 23. listopadu. Jejich ceny se budou pohybovat v rozpětí od 1 990 do 3 590 korun. 

tz, jm

Témata: Michael Bublé, Love, O2 arena

zavřít