Mimořádný 54½ MFF Karlovy Vary se neuskuteční

Vydáno 04.11.2020 | autor: redakce

Mimořádný 54½ MFF Karlovy Vary se neuskuteční. Pořadatelé akci zrušili vzhledem ke karanténním opatřením vyhlášeným kvůli koronavirové pandemii.

Mimořádný 54½ MFF Karlovy Vary se neuskuteční Mimořádný 54½ MFF Karlovy Vary se neuskuteční

Mimořádný 54½ MFF Karlovy Vary se měl původně uskutečnit 18. až 21. listopadu tohoto roku. „Když jsme ohlásili mimořádný 54½ MFF Karlovy Vary, setkali jsme se řadou nadšených ohlasů, lidé se do Varů těšili na nové filmy v netradičním čase. Mrzí nás, že ani tuto akci nemůžeme uspořádat, ale v současné době je zdraví naprostou prioritou a já jsem si jistý, že to všichni takto vnímají,“ uvedl prezident MFF Karlovy Vary Jiří Bartoška.

MFF Karlovy Vary se letos kvůli pandemii koronaviru neuskuteční

„Věřím, že vše úspěšně překonáme a budeme se moci společně setkat příští rok v červenci v Karlových Varech," dodal český herec.

Pořadatelé děkují za podporu Ministerstvu kultury ČR, městu Karlovy Vary, Karlovarskému kraji a svým partnerům za podporu všech festivalových aktivit, které se uskutečnily v průběhu roku 2020. 55. ročník festivalu se bude konat 2. až 10. července 2021 v rozsahu a kvalitě, na jakou jsou jeho návštěvníci zvyklí.

TZ, foto: Radim Hromádko
Témata: Mimořádný 54½ MFF Karlovy Vary, Jiří Bartoška

zavřít