Na rakouských sjezdovkách se bude zpívat česky. Muzika na horách chystá další ročník

Vydáno 06.02.2024 | autor: iREPORT

Vydejte se do Alp na akci plnou koncertů, zábavy a lyžování. Muzika na horách, to je už tradiční akce, která v minulých letech představila na rakouských sjezdovkách Chinaski, Davida Kollera, Marka Ztraceného nebo Mirai. Letos v blízkosti Grossglockneru vystoupí G-Point Hunters.

Na rakouských sjezdovkách se bude zpívat česky. Muzika na horách chystá další ročník Na rakouských sjezdovkách se bude zpívat česky. Muzika na horách chystá další ročník

Headlinerem letošního ročníku, který se odehraje 13. až 17. března 2024, je silné trio z kapely Monkey Business – Matěj Ruppert, Roman Holý a Tereza Černochová – vystupující pod názvem G-Point Hunters. O après-ski mejdany se navíc postarají DJ Friky a Dave Trumpeteer.

ROZHOVOR | Matěj Ruppert: Nová deska Monkey Business bude poprvé v češtině

Akce Muzika na horách je vrcholem zimní sezóny v korutanském Heiligenblutu. Součástí programu českého pořadatelského týmu je nejenom koncert, odpolední mejdany, ale i testy nových modelů lyží, lekce od lyžařských instruktorů nebo profesionálně měřený obří slalom.

Resort se nachází v těsné blízkosti v, nejvyšší hory Rakouska. Lanovkou se dostanete těsně pod magickou hranici 3 000 m n. m., což přináší jistotu sněhu po celou sezónu.

Malebné městečko Heiligenblut nabízí ubytování pro každého – od luxusních čtyřhvězdičkových hotelů po krásné a útulné horské apartmány.

TZ, foto: archiv
Témta: Muzika na horách, Monkey Businees, Matěj Ruppert, Tereza Černochová, hory

zavřít