Punkeři míří do Rock Café, zahrají tam UK Subs

Vydáno 14.01.2023 | autor: iREPORT

Máte rádi punk? Pak nemůžete 17. ledna chybět v Rock Café, kam dorazí UK Subs. Půjde s velkou pravděpodobností o jejich poslední klubovou šňůru. V jejich čele stojí téměř osmdesátiletý Charlie Harper, jeho věk byste mu však netipovali. Na pódiové prezentaci není prakticky znát. Ostatně přesvědčit se budete moci už zanedlouho sami.

Punkeři míří do Rock Café, zahrají tam UK Subs Punkeři míří do Rock Café, zahrají tam UK Subs

UK Subs není potřeba příliš představovat. Zformovali se kolem frontmana Charlieho Harpera už v roce 1976 a je obdivuhodné a neuvěřitelné zároveň, že na pódiích dovádí i v roce 2023. I letos v lednu vyráží na své tradiční turné po klubech, jak ale kapela sama přiznává, věk nejde zastavit, proto půjde s velkou pravděpodobností o úplně poslední klubovou šňůru v jejich historii. 

UK Subs se svou punkovou smrští po roce znovu rozproudili pražské Rock Café

Právoplatně získali označení jedné z nejúspěšnějších punkových kapel, což o nich platí dodnes. Kapela vystřídala mnoho členů, ale po celou dobu jí drží v chodu neúnavný Charlie Harper, který je považován za jednoho z kmotrů celé scény. Ten v příštím roce oslaví už osmdesát let, nutno ale podotknout, že to na jeho pódiové show není prakticky poznat.

Po poslední pražské návštěvě v roce 2020 zaúřadoval dvakrát covid, nyní se ale UK Subs do Rock Café vrátí v plné parádě, zároveň ale s velkou pravděpodobností naposledy. Proto je nejvyšší čas zrušit případné plány na 17. ledna a pořídit si lístky. Hostem večera budou Nasty Rumours ze Švýcarska.

FB Událost
Vstupenky

TZ, foto: Rock Café
Témata: UK Subs, Charlie Harper, Rock Café

zavřít