Fanoušci hutné kytarové hudby se sejdou v Rock Café. Acid Row představí novinku, Baro Chandel se rozloučí

Vydáno 31.01.2020 | autor: redakce

Na fanoušky hutné kytarové muziky čeká v sobotu 8. února v pražském Rock Café akce, kterou má na svědomí pražská kapela Acid Row. Název Cut It Out! je odvozen od stejnojmenného singlu této party. V průběhu večera proběhne jeho premiéra a představen bude i videoklip. 

Fanoušci hutné kytarové hudby se sejdou v Rock Café. Acid Row představí novinku, Baro Chandel se rozloučí Fanoušci hutné kytarové hudby se sejdou v Rock Café. Acid Row představí novinku, Baro Chandel se rozloučí

Naopak svůj úplně poslední koncert zde odehraje další stonerová partička Baro Chandel, která tak ukončí svoji činnost. Chybět nebude ani známá pražská psychedelická kapela Madhouse Express. Akci zakončí afterparty, kde se parta prvotřídních DJ’s pochlubí se svými sbírkami vinylů.

UK Subs se svou punkovou smrští po roce znovu rozproudili pražské Rock Café

Pražská parta Acid Row pohybující se na pomezí stoner rocku a metalu s punkovou energií přichází se singlem Cut It Out, ke kterému natočila svůj debutový videoklip, jenž má na svědomí plzeňský filmař Václav Čtvrtník. Tahle čtyřka by se koncertem k příležitosti jeho premiéry ráda vryla více do paměti pražského publika.

Návštěvníci se mohou těšit na skvělou live show, doprovázenou nezastavitelnou kadencí kytarových riffů, pronikavými basovými linkami, explozemi bicích a hlasem, v němž se mísí vztek a pouštní prach v podání nepřehlédnutelného frontmana. Skupina má před zveřejněním zmíněného videa na svém kontě debutové EP Bad Delivery (2016), desku Spikes (2018) a nespočet koncertů doma i v zahraničí.

King is dead. Long live the king!, jak je trefně uvedeno v popisu události, neb večer bude mít hořkosladkou příchuť v podobě posledního koncertu další stonerové čtyřky Baro Chandel. Naposledy tak bude možnost živě slyšet melodický stoner-rock’n’roll kapely, která během své existence sekundovala kapelám jako 1000mods, Fu Manchu nebo se objevila na Colours of Ostrava.

Indie folkové trio z Berlína Mighty Oaks vystoupí v pražském Rock Café

Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude vystoupení přední české psychedelické kapely Madhouse Express, která tak zpříjemní fanouškům čekání na vydání svého prvního alba.

Poté na návštěvníky čeká ještě afterparty, kde se o zábavu postarají Candy Flip DJ's a DJ Tony Magor Vrtačka a jejich výběr z desek v rytmu šedesátých a sedmdesátých let. 

Text: TZ, foto: Marek Soukup

Témata: Acid Row, Rock Café, Baro Chandel, křest, koncert

zavřít