Kam vyrazit na Silvestra? TOP 7 tipů, kde oslavit příchod roku 2024

Vydáno 28.12.2023 | autor: iREPORT

Kam si letos zajít na Silvestra? Přinášíme vám sedm tipů na místa, kde se určitě pobavíte. V hlavním městě můžete vyrazit na Staroměstské náměstí, do klubu Rock Café a Roxy či do Malostranské besedy, kde odehraje svůj tradiční silvestrovský koncert Ivan Hlas. V Brně večírky přichystali Metro Music Bar i Sono, v Ostravě pak RnR Garage. A velkou párty plánuje také Papírna v Plzni.

Kam vyrazit na Silvestra? TOP 7 tipů, kde oslavit příchod roku 2024 Kam vyrazit na Silvestra? TOP 7 tipů, kde oslavit příchod roku 2024

Silvestr
Praha, Staroměstské náměstí

Vzhledem k tragickým událostem bez ohňostroje, ale napříč tomu s hudebním doprovodem, může veřejnost oslavit příchod nového roku na Staroměstském náměstí v Praze. Připravená je sedmihodinová show plná známých hitů, které rozehrají DJ Daniel Kraus a kapela So Fine. Program odstartuje o třičtvrtě na pět a chybět v něm nebudou písně od Stinga, U2, Beatles nebo Bruce Springsteena.

Acid Row, Madhouse Express a další
Praha, Rock Café

Tradiční silvestrovský večírek si připravilo také pražské Rock Café. Smršť kytar, psychedelie, rock’n’rollu a hard rocku – takový bude večer s koncerty Acid Row a Madhouse Express. Uzavře ho afterparty s DJem Tony Rocky Horror Vinyl Show. Vstupné na akci činí 300 korun.

New Year's Eve: Gold Rush
Praha, Roxy

Novoroční party se nevyhne ani klubu Roxy v centru Prahy. Závěrečný tanec roku tam proběhne v režii rezidenčního DJe Michaela C, ke kterému se přidají Melvin Coxx, Victor Tellagio a Wotty. „Tuhle noc bude hrát ta nejlepší elektronická taneční hudba,“ lákají organizátoři. Tak si běžte užít večer čisté euforie!

Ivan Hlas Trio
Praha, Malostranská beseda

Ivan Hlas slaví Silvestra již tradičně v Malostranské besedě. A jinak tomu nebude ani letos. Zpěvák, kterého proslavily písně k filmu Šakalí léta, i tentokrát vystoupí po boku kytaristy Norbiho Kovácse a violoncellisty Jaroslava Olina Nejezchleby. Spolu zahrají skladby Hlase v nádherných akustických aranžmá, v nichž vynikne nejen vyváženost hudby, ale i poezie textů.

Ivan Hlas interview: Říkalo se o mně, že jsem poslední pražský bohém

Silvestrovská G'oldies: 80's & 90 hits party
Brno, Sono Music Club

Pokud máte rádi osmdesátky a devadesátky, pak určitě neuděláte chybu návštěvou Sono Music Clubu v Brně. Právě v tomto duchu se tam totiž pod taktovkou DJ Nesquicka na Silvestra bude hrát! Vedle kultovních hitů se můžete těšit také na skvělé drinky a soutěže. Tak si doma navlékněte silvestrovskou garderobu a užijte si tradiční brněnskou G'oldies párty!

Silvestr v Metro Music Baru
Brno, Metro Music Bar

Alternativou je pro Brňáky párty v Metro Music Baru, kde se letos o náladu postará DJ Folteen. Pořadatelé lákají na nejlepší Silvestr ve druhém českém největším městě. Jestli nelžou, to už ale budeš muset zjistit sám. Startuje se v deset večer!

Silvestr v Garage
Ostrava, RnR Garage, Ostrava-Martinov

V našem výčtu tipů nesmíme opomenout ani Ostravu a již tradiční silvestrovskou párty v RnR Garage. Třináctým ročníkem budou provázet DJové Marcel Woodman - Woodmanotéka, Tom Hanzl - Pártyklip. V sále i restauraci budou videodiskotéky na nové LED obrazovce 5x3 metry i na TV. A součástí vstupenky je bohatý raut a malý šampus pro každého hosta.

Silvestr 2023
Plzeň, Papírna

Až do rána se bude pařit také v Plzni. Tamní Papírna zve na největší večírek v kraji. Zábavu odstartuje v deset hodin večer Bodymovin, o půlnoci si připijeme a pokračovat budeme pod taktovkou Adama Becka, Sixhtsence a Erika Mayera. Konec je plánovaný na čtvrtou hodinu ranní. Organizátoři upozorňují, že je akce přístupná od šestnácti let. Vstupenka bude stát 200 korun.

red
Témata: Silvestr, Rock Café, Roxy, Malostranská beseda, Staroměstské náměstí, Sono Music Club, Retro Music Club, Papírna Plzeň, RnR Garage

zavřít