Kam na Silvestra: TOP 10 tipů, kde slavit příchod roku 2017

Vydáno 21.12.2016 | autor: redakce

Ještě nevíte, kde budete slavit nástup nového roku? Máme pro vás několik silvestrovských tipů, kde se určitě nudit nebudete. 

Kam na Silvestra: TOP 10 tipů, kde slavit příchod roku 2017 Kde strávíte letošní silvestrovskou party?


2FX17 - NEW YEAR'S EVE
RADOST FX, PRAHA
Více info

Jako každý rok se v Radosti bude slavit ve všech prostorách klubu, takže vás čekají bujaré oslavy na dvou patrech zábavy se šesti bary. Zárukou kvalitní hudební produkce budou rezidentní Djs Radosti FX Petr K, Cuba, Tony M, Koogee a Mr. Teacher s hostem Juniorem Janem, kteří budou hrát po celou noc jak v klubu, tak v prostorách Lounge. Celá noc se ponese na vlnách pozitivní happy & vocal house music. Tématem letošních oslav je karneval, celý klub se zahalí do bohatých dekorací a vše bude připomínat opravdový karnevalový rej.

Silvestr v Radosti: Závěr roku bude patřit karnevalu

SILVESTR V ROCK CAFÉ
ROCK CAFÉ, PRAHA 
Více info

Rok 2016 už se blíží ke svému konci a na jeho pozici brzy nastoupí mladý švihák 2017! A ani letos nebude chybět tradiční silvestrovský mejdan v Rock Café. Doražte si uhnat poslední letošní virózu a zároveň první roku 2017. Vystoupí Circus Problem, Pohřební kapela, Pirates Of The Pubs, DJ EFKA Retro Party 19.00. Vstupenky za 199 Kč + poplatky seženete v předprodeji v Rock Café a v síti GoOut.net,  250 Kč budou stát na místě.



HAPPY MOON YEAR
CARGO GALLERY, PRAHA
Více info

Silvestrovský večírek na lodi Cargo Gallery bude v hudební režii Vychytane.cz Djs crew a jejich hostů. Od osmé hodiny večerní vás bude tahle veselá banda v rytmech deep a tech-house music provázet až do samého rána. A hudebníci, kteří budou samotné Djs doprovázet, vás budou nutit s nimi skákat a odpočítávat slavnostní půlnoc. Vychytne.cz Djs Crew, která sdružuje nezávislé umělce naší hudební scény a která je autorem několika originálních party konceptů a své působení má po celé republice vám představí několik svých zástupců, kteří umí navodit až hypnotickou atmosféru.

 

UNIVERSE NEW YEAR'S EVE
ROXY, PRAHA
Více info

Roxy i letos znovu opakuje úspěšný koncept novoroční párty na dvou stagích. Klub v srdci Prahy představí silvestrovský večírek pod taktovkou našich rezidentů. Součástí je 3D videomaping a světelná show společně se speciálními dekoracemi přímo pro silvestrovský mejdan.
house main stage: Lumiere, Fatty M, Michael C, Chris Sadler, Biodan
2nd stage: Arturo Legorreta, Bronee, Bruno Curtis
NoD Stage: Biodan, 2K, IM Cyber

 

PRAGUE BURLESQUE ROYAL
ROYAL, PRAHA
Více info

Půlnoční odpočítávání je třeba si zapamatovat a proto prožijte nezapomenutelný poslední den roku s Prague Burlesque Show. Jejich nový program s názvem Dámy z porcelánu odkazuje na dobře známý film režiséra Juraje Herze. Tato show je dokonale složená z nejkřehčích komponentů. Nebuďte slonem v porcelánu, pohodlně se usaďte, odpoutejte své smysly a vypravte se na divokou jízdu bez zábran. Ale pozor: Dámy (ne)jsou z porcelánu!


SILVESTR V DUPLEXU
DUPLEX, PRAHA
Více info

Vydejte se v poslední noc roku do New Yorku, kdy se legendární klub na Manhattanu stal centrem nočního života. Klub 54 ztělesňoval hedonistické hýření. Všichni zde žili naplno a cítili se jako v transu! Speciální akrobatická vystoupení, úžasné kostýmy, sexy tanečnice za doprovodu těch nejlepších DJs pod zářivými světly reflektorů! Přesně taková atmosféra vás čeká i letos 31. prosince v Duplexu. DJs: Chris Davies (HU), Tommy Rogers, Sasha Vee, Roberto Chochola, Tokátko, VVICE. 

SILVESTROVSKÝ ELECTROSWING
KD PEKLO, PLZEŇ
Více info

Po mnoha letech se Plzeň může těšit na pořádný silvestrovský večírek. Prvorepublikový sál KD Peklo rozezní 31. 12. od 20:00 především v rytmu electroswingu Melody Boys (sólisté legendárního orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky). Krom residenta electroswingových večerů DJ Mackie Messera se můžete těšit na Electro Swing Crew, Zig Zag Tap & Swing, Wild Fire Show a mnoho dalšího. Hostům jistě udělá radost i origináln vintage fotokoutek, koktejlový bar či nekuřácký sál. 


BRNĚNSKÝ SILVESTR
BOBY CENTRUM, BRNO
Více info

Na rozlučku s rokem 2016 přijaly pozvání hned dvě velké hvězdy - ikona německého techna Alexandr Kowalski, který vystoupí v trandičním podání svého live actu, dále zástupce mladší generace současných světových jmen, kterým nebude nikdo jiný než velmi oblíbený Paride Seraceni. Dalším vystoupením bude bezpochyby společný set Djských královen Lucca vs. Ladida. Chybět nebudou Orbith a Jerry, Think & Thick, Hydrophonic, Deep Deer, Subgate s Tibizou a pochopitelně celá řada dalších, kteří se představí v pokračování při trandiční after party, tentokrát v klubu Exit. Místem konání je tedy pro letošní rok Boby centrum.

 

SILVESTR S FLASH DANCE
XS MUSIC CLUB, CHOMUTOV

Silvestra můžete strávit i v pohodové atmosféře nově otevřeného klubu XS music s kapelou Flash Dance, která vám bude hrát hity minulé i současné. Kapacita na tento večer je velice omezená, a proto nebude možné koupit vstupenky na místě. Cena vstupenky zahrnuje slavnostní přípitek, párty doplňky a samozřejmě občerstvení. Vstupné stojí 500 Kč.

foto: Radost FX

Témata: Silvestr, silvestrovské akce, Radost FX, Roxy, Rock Café, Cargo Gallery

zavřít