Kam vyrazit na Silvestra? TOP 7 tipů, kde přivítat rok 2023

Vydáno 28.12.2022 | autor: Andrea Štipčáková

Silvestr klepe na dveře a vy stále nevíte, kam vyrazit na pořádnou párty? Přinášíme vám několik tipů na místa, kde to bude opravdu žít!

Kam vyrazit na Silvestra? TOP 7 tipů, kde přivítat rok 2023 Kam vyrazit na Silvestra? TOP 7 tipů, kde přivítat rok 2023


Silvestr 2022
Praha, Rock Café

Poslední noc roku 2022 bude v Rock Café patřit disco králům Hello Marcel. Kámoši Adam a Šmáca se znají již z dětství ze Svitav, kde spolu teprve před pěti lety začali tvořit disco beaty opepřené těmi nejbizarnějšími texty. S písní Bůček se hned s prvním EP přihlásili do Startéru Rádia Wave, což je raketově vystřelilo do podvědomí klubové i festivalové scény. Jejich taneční elektronika s brilantním citem pro nadčasové beaty, autenticita, duchaplné texty s poselstvím a humorem k tomu vás opravdu roztančí. Z Olomouce dorazí DJ Marzipan a těšit se můžete také na Šoufl Boys!

Silvestr v Besedě: Ivan Hlas trio
Praha, Malostranská beseda

Se svými fanoušky se rozhodl Silvestr oslavit Ivan Hlas, který se proslavil písněmi k filmu Šakalí léta. V Malostranské besedě se představí v triu s kytaristou Norbi Kovácsem a violoncellistou Jaroslavem Olinem. Skladby Hlase předvedou v nádherných akustických aranžmá, ve kterých výborně vynikne nejen vyváženost hudby, ale i poezie textů.

Empire New Year's Eve: NobodyListen
Praha, Empire Hall

Prostory Empire Hall budou letos hostit velkolepou novoroční akci od 73x. Headlinerem bude NobodyListen, který se řadí mezi aktuálně nejpopulárnější DJs na české scéně. Doplní ho posila z The Mag – Forgen, dále rezidentní DJs z klubu Duplex – Denis Weisz (73x crew) a Chris Davies. Nebude chybět bohatá audiovizuální show od profesionálů ve svém oboru TO Events & Congress.

New Year's Eve
Praha, Roxy

Pokud máte rádi film Avatar, rozhodně vyrazte do Roxy v Praze. Právě tento snímek totiž bude hlavním tématem New Year's Eve party. „Večírek je koncipován jako přímočaré dobrodružství a romance budoucnosti,“ píše se na stránkách klubu. Na hlavním pódiu se představí Chris Sadler, Michael C, SNBM, Subgate a Yannick.

Silvestr se Závišem
Brno, Metro Music Bar

Do brněnského Metro Music Baru si na Silvestra pozvali vládnoucího knížete pornofolku Záviše. Ten odstartuje své vystoupí o půl deváté večer, následovat bude after party, o kterou se postará DJ Folteen.

Silvestrovská G'oldies: 80's & 90 hits party
Brno, Sono Music Club

Pokud máte raději osmdesátky a devadesátky, pak určitě neuděláte chybu návštěvou Sono Music Clubu. Právě v tomto duchu se tam totiž na Silvestra bude hrát! Zatančete si na ty největší hity tohoto období. Startuje se v devět večer.

Silvestr v Garage
Ostrava, RnR Garage, Ostrava-Martinov

V prostorech Rock and Roll Garage v Ostravě proběhne již dvanáctý ročník silvestrovské párty. O hudbu se postarají DJové Marcel Woodman a Tom Hanzl, připravená je také videodiskotéka. Součástí vstupenky za 890 korun je také bohatý raut a malý šampus pro každého hosta.

Text: Andrea Štipčáková, foto: David Webr, FB NobodyListen
Témata: Silvestr, 2023, Hello Marcel, Rock Café, NobodyListen, Ivan Hlas

zavřít