Radůza kvůli vážné nemoci ruší koncerty, vstupenky mohou fanoušci vrátit

Vydáno 14.02.2017 | autor: redakce

Kvůli závažným zdravotním problémům musí písničkářka Radůza na čas přerušit koncertním činnost. Plánovaná vystoupení ruší, vstupenky lze vrátit. Týká se to i dvou koncertů v pražské Malostranské besedě, které měly proběhnout 8. a 9. března. 

Radůza kvůli vážné nemoci ruší koncerty, vstupenky mohou fanoušci vrátit Radůza kvůli vážné nemoci ruší koncerty, vstupenky mohou fanoušci vrátit

"Moji milí, nádoby, v nichž spočívají naše duše, jsou jen křehké skořápky a praskliny, jež v posledních měsících utrpěla ta moje, mne nutí, abych se alespoň na krátký čas stáhla do své ulity a dala jí čas, aby znovu zesílila. Proto Vám s velkou lítostí musím oznámit, že až do konce této sezóny nemohu vystupovat. Omlouvám se Vám za zklamání, které jsem možná některým z Vás způsobila.

TOP 10 nejlepších domácích alb roku 2015 podle redakce iREPORTu

Věřte, že i pro mne je velmi těžké se obejít bez Vás a Vaší milé podpory, ale pevně doufám, že se budu moci brzy vrátit a všechny síly, jež budu mít k dispozici, opět věnovat Vám. Přeji Vám pevné ulity, dlouhý dech a srdce plná štěstí," komentuje na svých oficiálních webových stránkách situaci sama zpěvačka.

vložte odkaz, text nemažte



"Nechceme naše příznivce ochudit o kvalitní program, proto dvojkoncert Radůzy jsme se snažili nahradit adekvátním způsobem. Ve středu 8. března se můžete těšit na vystoupení party TakinOff. O den později pak na představení Divadla Zaseto," říká k programové změně šéf produkce Malostranské besedy David Pešek Dvořák.

tz, jm

Témata: Radůza, koncerty, nemoc, Malostranská beseda

zavřít