Rappeři Gambrz Reprs pokří v Rock Café svůj první vinyl

Vydáno 13.10.2022 | autor: redakce

Pražská rapová kapela Gambrz Reprs křtí svůj první vinyl 15 LET NATVRDO. Je to best off průřez tvorbou kapely za celou její existenci a 15. října se dočká tahle prvotina své chvíle slávy v pražském Rock Café. Večer otevře stálice ska reggae scény kapela Green Småtroll. 

Rappeři Gambrz Reprs pokří v Rock Café svůj první vinyl Rappeři Gambrz Reprs pokří v Rock Café svůj první vinyl

Znáte českou hiphopovou a rap scénu a říkáte si, proč sakra neznám Gambrz Reprs? Skupina s tím nejpunkovějším projevem u nás se totiž řadí do asi deseti žánrových škatulek. Přes hip hop a rap až po rock'n'roll a punk. Kluci svoje 15. narozeniny oslaví pořádnou multižánrovou smrští toho nejlepšího, co se za jejich existenci urodilo.

Na co se těšit v říjnu: Praha přivítá 50 Centa, Placebo i Stinga, na turné vyrazí Kabát, Ewa Farna či Vypsaná fiXa

Gambrz Reprs je hip-hopový projekt, za kterým stojí trojice kapel Eskalátor, Divnej Postoy a Projekt-ill. Přesněji je to šest MC: Rivalski, Georgo Basket, Birque, Leopold III., Analog, Fištrón Žebírko, jeden DJ Maro a producent Wkid. Jak jsme naznačili, o jejich legendární beaty se postaral DJ Maro, který je z původní sestavy Prago Union a podílel se na nejdůležitějších českých hiphopových deskách. Ne nadarmo se mu říká mistr scratche.

Divoké texty a historky, praštěné kostýmy a nadsázka v rapu, která vám tak moc na české scéně poslední dobou chybí. Tak to jsou Gambrz Reprs. Nenechte si ujít velkolepé 15. výročí s deskou 15 LET NATVRDO.

TZ, foto: archiv Gambrz Reprs
Témata: Gambrz Reprs, Rock Café, rap, hip hop, punk, koncert, Praha

zavřít