Slash vydá sólové album 4, předznamenává ho singl Fill My World

Vydáno 04.12.2021 | autor: redakce

Slash chystá další sólové album. To předznamenává singl Fill My World, který kytarista Guns N’ Roses nahrál ve spolupráci s Mylesem Kennedym a The Conspirators. Samotná deska by pak měla vyjít v únoru příštího roku.

Slash vydá sólové album 4, předznamenává ho singl Fill My World Slash vydá sólové album 4, předznamenává ho singl Fill My World

Skladba Fill My World je klasickým hardrockovým dloubákem ve středním tempu. Nese s sebou atmosféru naděje a jejím hlavním rysem jsou nezaměnitelné riffy mistra oblých kytar. Ten chystá nové sólové album 4, které by mělo vyjít už 11. února 2022.

LIVE: Slash a Myles Kennedy žili v Praze své sny

Půjde o pátou studiovou desku Slashe, v pořadí čtvrtou se sestavou zahrnující Mylese Kennedyho (zpěv), Brenta Fitze (bicí), Todda Kernse (baskytara a zpěv) a Franka Sidorise (kytara a zpěv).

„Naše nové album je maximálně spontánní. A tím se odlišuje od předchozích desek. Žádná velká věda, mnoho věcí bylo natočeno live, případné chybičky v záznamu zůstaly, protože při jamu se takové věci stávají. Prostě jsme hráli autenticky, jak nejlépe dovedeme,“ uvedl k novince 4 sám Slash, který musel nedávno řešit nepříjemnost v podobě covidové nákazy v sestavě The Conspirators.

S Guns N’ Roses dorazí Slash příští rok do České republiky. Konkrétně na letiště v Letňanech, kde se předvede 18. června.

red, foto: Austin Nelson
Témata: Slash, Guns N’ Roses, The Conspirators, Fill My World

zavřít