Na slovenský Topfest zavítá legendární kytarista Slash

Vydáno 20.06.2019 | autor: redakce

Slovenský Topfest, který má také menší českou obdobu, bude mít spoustu zahraničních headlinerů. Vedle Slashe bude na pódiu stát Myles Kennedy, zahrají také Apollo 440, The Bloody Beetroots a spousta dalších.

Na slovenský Topfest zavítá legendární kytarista Slash Na slovenský Topfest zavítá legendární kytarista Slash

Slovenský festival TOPFEST proběhne 28. června a hlavní hvězdou bude rozhodně Slash, který zahraje společně se zpěvákem Mylesem Kennedym a dobrovodnou kapelou The Conspirators. Představovat bude album Living the Dream.

Topfest.cz ve Slavkově u Brna rozezněli Jelen, Mandrage i Marpo s Troublegangem

Rozhodně ale nebude jedinou hvězdou. Na festival přijede také legendární britská kapela Apollo 440, od níž zcela určitě znáte hit Stop the Rock. Tahle hvězda elektronické scény má ale spoustu dalších hitovek, které zaručeně poznáte hned, jakmile zazní. Z Velké Británie přicestuje také Trash Boat, která přiveze svůj melodický hardcore.

Jeden z největších slovenských festivalů se bude konat tradičně v areálu Zelené vody v Novém Městě nad Váhem. Je to kousek pod Trenčínem, poblíž českých hranic, takže s krásnou dostupností z Čech.

Jde už o 16. ročník a konat se bude mezi 28. a 29. červnem. Kromě výše zmíněných zahrají také Horkýže Slíže, Great Malarkey, Desmod, Zemětřesení, From Our Hands, Hands Like Houses, Arzén, Doctor P.P. nebo The Circus Brothers.

Vstupenky můžete kupovat na TicketPortal.sk a všechny potřebné informace najdete na www.topfest.sk.

Text: TZ, ah

Témata: Topfest, festival, Slovensko, Slash, Apollo 440, Horkýže Slíže, Great Malarkey, Desmod, Zemětřesení, From Our Hands, Hands Like Houses, Arzén, Doctor P.P.

zavřít