Topfest.cz přivítá v zámeckém parku ve Slavkově Chinaski, Horkýže Slíže i Mekyho Žbirku

Vydáno 12.05.2016 | autor: redakce

Jednodenní festival TOPFEST.cz se bude konat už 11. června v malebném prostředí zámeckého areálu Slavkov u Brna. O program se postarají Čechomor a Lenka Dusilová, Horkýže Slíže, Desmod a další přední interpreti české i slovenské scény. 

Topfest.cz přivítá v zámeckém parku ve Slavkově Chinaski, Horkýže Slíže i Mekyho Žbirku K hlavním hvězdám českého Topfestu patří Chinaski

Chinaski, Čechomor & Lenka Dusilová, Horkýže Slíže, Desmod, Voxel, Kristína, Všichni svatí a další interpreti se představí druhou červnovou sobotu v romantickém prostředí parku poblíž barokního zámku Slavkov u Brna. Na návštěvníky festivalu čeká nejen bohatý doprovodný program, ale i pestrá nabídka jídel a nápojů. 

SOUTĚŽ: Vyhraj 3 x 2 vstupenky na Topfest.cz

Jedním z taháků dne budou nepochybně Chinaski. Po vyprodaném turné se kapela kolem zpěváka Michala Malátného vydá do areálu slavkovského zámeckého parku, aby odehrála jediný letní festivalový koncert v tomto regionu.

vložte odkaz, text nemažte

Chybět nebude ani česko-slovenská legenda Miroslav "Meky" Žbirka. Dalo by se říct, že si tento zpěvák a skladatel nadělil ke svým třiašedesátým narozeninám novou desku, nazvanou jednoduše a výstižně Miro. Novinky z ní představí vedle svých známých hitů. 

Samosebou.cz festivaly: Největší přehled open air akcí na léto

Součástí doprovodného programu bude například bavič a silák Železný Zekon, kulinářská show Vaříme s Láďou Hruškou a zajímavé soutěže. Návštěvníci jistě uvítají informace, že po skončení festivalu budou před areálem v čase 00:20 hodin přistaveny dva speciální autobusy do Brna na ÚAN Zvonařka.

Program hlavní stage:
12:00 - 13:00 Voxel
13:30 - 14:30 Všichni svatí
15:00 - 16:00 Kristína
16:30 - 17:30 Desmod
18:00 - 19:00 Horkýže slíže
19:30 - 20:30 Miro Žbirka
21:15 - 22:30 Chinaski
23:15 - 00:30 Čechomor & Lenka Dusilová

Předprodej vstupenke probíhá zde. Více informací najdete na www.topfest.cz nebo Facebooku.

tz, jm

zavřít