Smrt na pódiu. Rapperovi Costovi Titchemu bylo teprve 28 let

Vydáno 12.03.2023 | autor: redakce

V pouhých osmadvaceti letech zemřel jihoafrický rapper Costa Titch. Zkolaboval během svého vystoupení na akci Ultra Music Festival na konci svého setu. Okamžitě byl převezený do nemocnice, kde ale zemřel.

Smrt na pódiu. Rapperovi Costovi Titchemu bylo teprve 28 let Smrt na pódiu. Rapperovi Costovi Titchemu bylo teprve 28 let

Video šířící se po sociálních sítích zachycuje Costu Titche padat na pódiu. Za pomoci ostatních se zvedá, několik sekund pokračuje ve vystoupení a následně opět kolabuje a ztrácí vědomí. Stalo se tak na Ultra Music Festivalu, který probíhal o víkendu v Johannesburgu. Organizátoři vyjádřili rodině soustrast, více informací ale odmítli poskytnout.

Smrt si říká rock'n'roll: Příběhy zesnulých hvězd

„Smrt zaklepala na naše dveře. Okradla nás o milovaného syna, bratra a vnuka,“ napsala rodina rappera, jehož pravé jméno bylo Constantinos Tsobanoglou, na jeho Instagram. „Jsme vděčni všem záchranářům a dalším, kteří byli po jeho boku v posledních hodinách jeho života. Jako rodina nyní čelíme obtížným chvílím a snažíme se najít smysl v tom, co se stalo.“

Costa Titch byl považovaný za vycházející talent. Narodil se v Nelspruitu v Jihoafrické republice a proslavil se na TikToku díky písni Bix Flexa. Zemřel pouhý měsíc po smrti svého dobrého přítele Kiernana Forbese, který vystupoval pod jménem AKA. Byl zastřelený před restaurací  Durbanu.

red, foto: IG Costa Titch
Témata: Costa Titch, rap, smrt

zavřít