The Snuff bude zastupovat legendární manažer Guns N' Roses - Doug Goldstein

Vydáno 02.10.2016 | autor: Nicola Bernard

Pražská modern-rocková kapela The Snuff podepsala kontrakt s legendárním rockovým manažerem Dougem Goldsteinem, který je na světové hudební scéně legendou. Byl 17 let manažerem Guns N' Roses, spolupracoval i s Anthrax, Blind Melon a Xzibit.

The Snuff bude zastupovat legendární manažer Guns N' Roses - Doug Goldstein The Snuff bude zastupovat legendární manažer Guns N' Roses - Doug Goldstein

The Snuff se do pozornosti Douga Goldsteina dostali na právě probíhajícím turné "Mitch Malloy Making Noise European Tour 2016". Kapela totiž dostala pozvánku na Mitchův (Van Halen’s Lost Boy) support ve Skandinávii. Jakmile spolu zahráli koncerty v Oslu, Stokholmu, Malmö a Kodani, Doug se rozhodl, že kapelu bude zastupovat. "Po třiceti letech v showbusinessu si myslím, že jsem opět narazil na obrovský talent. Budu rád, pokud se mi podaří zúročit léta práce s Guns N Roses a pomůžu těmto chlapcům v hudebním světě. Tato kapela patří na velká pódia," říká Goldstein.

Před Vánoci drnčili v Lucerna Music Baru The Snuff, výtěžek šel na charitu

The Snuff, které od začátku zastupuje agentura MusicMap.TV, reprezentují českou rockovou scénu na výbornou hlavně posledních 12 měsíců. Kapela dosáhla obrovského úspěchu, když v roce 2016 vyhrála Eliminace polského festivalu Przystanek Woodstock. Na festivalu, jehož návštěvnost přesahuje hranici miliónu lidí, tak otvírala program na hlavní stage mezi kapelami jako Inner Circle, Molotov, Apocalyptica či Bring Me The Horizon.

Kontrakt s Dougem Goldsteinem těší hlavně mladé hudebníky. "Věříme, že spojení The Snuff a Douga Goldsteina kapele pomůže. Doug má obrovské zkušenosti v showbusinessu, co se od člověka který manažeroval Guns N Roses, také očekává. Je napojený na všechny velké světové promotéry. Už máme po turné ve Skandinávii první festivaly v Norsku a Švédsku na příští rok.  Těšíme se na Rock in Rio" směje se zpěvák kapely The Snuff, Marek Kučera.

The Snuff jako historicky první česká kapela míří na hlavní stage festivalu Woodstock v Polsku

The Snuff turné bývalého hlavního vokalisty Van Halen, Mitche Malloye, podpoří ještě na listopadových koncertech v Řecku, Portugalsku, Španělsku a Německu. Zahraniční management The Snuff nyní obstarávají v tandemu Marko Rybka spolu s Dougem Goldsteinem.

 Doug Goldstein se objeví v porotě finále 12. ročníku největší tuzemské hudební soutěže - Skutečná Liga, které proběhne 17. 12. v KD Mlejn v Praze. Následně pak udělí cenu vítězi Skutečné Ligy 22. 12. v Lucerna Music Baru, kde zahrají polské a české kapely. Mitch Malloy zde vystoupí jako hlavní hvězda večera a mimo jiné zazní také hity od Van Halen.

Témata: The Snuff, Doug Goldstein, Guns N' Roses

zavřít