Zemřel Jan Kodad, bývalému členovi Rapmasters bylo 51 let

Vydáno 17.11.2023 | autor: iREPORT

Zemřel bývalý člen kapely Rapmasters Jan Kristian Kodad, který vystupoval pod uměleckým jménem J. Bell. Potvrdil to jeho kamarád Pavel Vohnout ze skupiny Maxíci. Příčinou úmrtí měl být infarkt.

Zemřel Jan Kodad, bývalému členovi Rapmasters bylo 51 let Zemřel Jan Kodad, bývalému členovi Rapmasters bylo 51 let

„Další kamarád a dobrý chlap. Honzíku, měl jsem tě rád, něco jsme spolu zažili,“ napsal na svůj Facebook Pavel Vohnout, který zároveň sdílel parte zesnulého Jana Kristiana Kodada. Ten zemřel v pondělí 13. listopadu ve věku 51 let.

Zprávu následně potvrdila i muzikantova dcera Yvona. „Naši rodinu zastihla bolestivá zpráva. Náhle a nečekaně odešel můj tatínek Honza Kodad. Poslední rozloučení proběhne v úterý 21. listopadu 2023. Na více slov se nyní nezmůžu, ale děkujeme všem za podporu,“ napsala.

Smrt si říká rock'n'roll: Příběhy zesnulých hvězd

Jak uvedl Vohnout pro Expres, příčinou úmrtí měl být infarkt. „Tlačilo ho na hrudi. Šel odpočívat, a pak už to nedal,“ popsal.

Kodad působil v devadesátých letech v kapele Rapmasters, a to po boku Petra Bači a Zbyška Lavičky. Se svým dancepopovým stylem vystupovali na diskotékách i festivalech, největším hitem sestavy byla píseň Slizkej had.

Muzikant byl vášnivým sběratelem amerických aut. Jeho přátelé z Charitativního srazu Amerik tak chystají „Poslední jízdu s Honzíkem“, kdy ho milovníci těchto aut doprovodí na jeho poslední cestě. Sraz bude 21. listopadu v devět hodin ráno na náměstí v Táboře.

red, foto: FB Jana Kodada
Témata: Jan Kristian Kodad, Rapmasters, smrt

zavřít