Zemřel Tom Leighton, frontman Wolf Jaw

Vydáno 11.10.2021 | autor: redakce

Anglická kapela Wolf Jaw přišla o frontmana Toma Leightona. Zemřel nečekaně ve svých padesáti letech v neděli 10. září. „Nikdy jsme si nemysleli, že tohle budeme muset napsat,“ uvedl zbytek formace ve svém prohlášení.

Zemřel Tom Leighton, frontman Wolf Jaw Zemřel Tom Leighton, frontman Wolf Jaw

Tom Leighton zemřel v brzkých ranních hodinách. „Chlapa, který byl srdcem a duší Wolf Jaw, našim bratrem a kamarádem, si povolali tam nahoru! Budeš nám chybět,“ uvedli Dále Tonks a Karl Selickis, se kterými muzikant ve Wolf Jaw hrával.

Eddie Van Halen - Jeden z nejlepších kytaristů světa hnal kupředu kapelu Van Halen, spolupracoval s Michaelem Jacksonem a nepřestával cvičit

Skrze oficiální stránky kapely se s manželem rozloučila také Heather Leighton. „Jak mnoho z vás ví, Tom byl talentovaný, pokorný, přemýšlivý a všem rád radil. Pro mě to byl ale také můj nejlepší přítel, moje spřízněná duše, otec našich děti a můj manžel. Znamenal pro mě, Mila a Bodhiho všechno. Nevím, co si teď počneme, nedokážu to pochopit,“ uvedla.

Příčina Leightonovi smrti je veřejnosti neznámá. Wolf Jaw založil v roce 2014. Byl jejím frontmanem, v kapele zpíval a hrál na kytaru. V roce 2018 vydala skupina své debutové album Starting Gun, které obsahovalo singly Thunder Child a Who Needs A Soul.

red, foto: IG Wolf Jaw
Témata: Tom Leighton, Wolf Jaw, smrt

zavřít