VIDEOROZHOVOR | Žofie Dařbujánová na Žebříku: „Marek Taclík jezdil na naše koncerty na koloběžce," prozradila na kolegu moderátora

Vydáno 28.09.2021 | autor: Aleš Materna

Hudebními cenami Žebřík, na kterých byly letos odevzdány sošky hned za dva ročníky, provedli Žofie Dařbujánová s Markem Taclíkem. Pro oba to byla moderátorská premiéra, a tak jsme se jich krátce po skončení programu zeptali nejen na jejich pocity.

VIDEOROZHOVOR | Žofie Dařbujánová na Žebříku: „Marek Taclík jezdil na naše koncerty na koloběžce, VIDEOROZHOVOR | Žofie Dařbujánová na Žebříku: „Marek Taclík jezdil na naše koncerty na koloběžce," prozradila na kolegu moderátora

Ačkoliv to byla pro Žofii Dařbujánovou a Marka Taclíka na Hudebních cenách Žebřík moderátorská premiéra, nervozita na nich nebyla znát. Na pódiu se skvěle doplňovali a publiku nabídli hned několik vtipů. Na ně došlo také v zákulisí, když nám dvojice povídala o svém seznámení.

"Není čas ztrácet čas," poznamenala Žofie Dařbujánová. Žebřík poznal vítěze dvou ročníků

„Marek hodně chodil na naše koncerty, a to v době, kdy jsme se ještě neznali. Vždycky přijel na koloběžce, odrážecí, a my jsme si říkali…,“ začala vyprávět frontmanka MYDY, když se ji Marek Taclík rozhodl doplnit. „Mezitím jsem přibral, takže mám elektrickou. A na poslední koncert jsem přijel taxíkem,“ rozesmál se. „No a my jsme si s klukama říkali: ‚Hele, ten Tacek zase přijel na koloběžce?‘ ‚Jojo, je tady, dobrý, i s koloběžkou,‘“ doplnila Dařbujánová.

Přestože celý večer strávili v blízkosti pódia, podívat se na koncerty svých oblíbených muzikantů čas neměli. „Spousta mých oblíbených interpretů dostala cenu, nikoho jsme si ani nestihli poslechnout. Museli jsme se připravovat, koncentrovat. Rád bych se podíval na Mekyho Žbirku, ale nebyl čas,“ řekl Taclík.

Kromě Mira Žbirky si ceny odnesli i Marek Ztracený, Marpo, Lenny Anna K., Tomáš Klus s manželkou Tamarou, Monkey Business, Anna Julie Slováčková, Vojta Dyk, Mydy, Lucie, Tata Bojs a řada dalších. Slavnostním večerem provázeli Marek Taclík a Žofie Dařbujánová. Podívejte se na kompletní výsledky ankety.

video: Iveta Valentová, rozhovor: Aleš Materna, foto: Jaroslav Noska, Šárka Preslová, Jakub Urbanec
Témata: Žofie Dařbujánová, Marek Taclík, Žebřík, DEPO2015

zavřít