BIZÁR TÝDNE: Hvězdu na čele máš. Respektive diamant za 24 milionů dolarů

Vydáno 10.02.2021 | autor: redakce

Šestadvacetiletý americký rapper Lil Uzi Vert si nechal do čela implantovat desetikarátový růžový diamant. Stál 24 milionů dolarů, muzikant na něj šetřil od roku 2017.

BIZÁR TÝDNE: Hvězdu na čele máš. Respektive diamant za 24 milionů dolarů BIZÁR TÝDNE: Hvězdu na čele máš. Respektive diamant za 24 milionů dolarů

Rapper Lil Uzi Vert se proslavil nejen melancholickým pojetím žánru trap a hlavně mixtapem Luv is Rage z roku 2015, který mu v roce vynesl smlouvu s Atlantic Records.

Rodák z Filadelfie je znám také díky modifikacím vlastního těla. Zatím šlo především o tetování v obličeji a piercing, v únoru 2021 si nicméně nechal do čela implantovat růžový diamant.

BIZÁR TÝDNE: Obchodní řetězec Lidl vydal album s názvem Všechno ostatní je nesnesitelné

Na Instagramu zároveň uvedl, že jde o téměř jedenáctikarátový diamant, který koupil od klenotníka, jenž vyrábí šperky pod značkou Eternal Atake. Za diamant měl rapper utratit 24 milionů dolarů a šetřil na něj od roku 2017. „Tehdy poprvé jsem na vlastní oči spatřil čistý růžový diamant,“ upřesnil.

Lil Uzi Vert se inspiroval u kolegy rappera Lil B, který na čele nosil menší šperk, stejně jako u kresleného seriálu Steven Universe. Mnohým také neunikla jistá podobnost se superhrdinou jménem Vision ze světa Marvelu. Lil Uzi Vert na Instagramu také uvedl, že „pokud vy byl diamant sundán špatně, mohl by zemřít.“

redakce, foto: Lil Uzi Vert/Instagram 
Témata: Lil Uzi Vert, body modification

zavřít