Blink-182 vydali singl Quarantine. Matt Skiba na něm nehraje

Vydáno 07.08.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Americká punkrocková partička Blink-182 vydala singl Quarantine. Kytarista Matt Skiba, který se ke kapele připojil v roce 2015, na ní nehraje.

Blink-182 vydali singl Quarantine. Matt Skiba na něm nehraje Blink-182 vydali singl Quarantine. Matt Skiba na něm nehraje

Vydání novinky avizovala skupina na svých sociálních sítích už ve čtvrtek, když zveřejnila cover k písni. Své příznivce jí pak potěšila jen o necelých čtyřiadvacet hodin později. Bubeník Travis Barker o ní už dříve pro MTV mluvil jako o té, jež se stane vůbec nejoblíbenějším songem Blink-182.

RECENZE: Blink-182 s novým zpěvákem, starým zvukem a plnou nůší nudy

Na nahrávce nefiguruje jméno kytaristy Matta Skiba, což jen přiživilo spekulace o tom, že už s Blink-182 nehraje. K formaci se přitom připojil teprve v roce 2015.

Kapela jeho odchod zatím nepotvrdila, možná se tak ale stane v příštích dnech. Už na konci léta totiž plánuje vydat dlouho očekávané EP, na kterém budou hostovat také Lil Uzi Vert nebo Pharrell Williams. Nahrávkou se mají Blink-182 dle producenta Johna Feldmanna vrátit ke svým kořenům.

Text: Andrea Štipčáková
Témata: Blink-182, Travis Barker, Pharrell Williams, Lil Uzi Vert

zavřít