Kam na Halloween: Sedm tipů, kde oslavit svátek zesnulých

Vydáno 31.10.2019 | autor: Andrea Štipčáková

Noc strašidel je opět tady! A s ní také mnoho oslav, na které bude stát za to vyrazit. Již podesáté otevře své brány Bloody Sexy Halloween, konaný hned ve třech městech. Klub La Loca přivítá kapelu The Shocking Stops, Hangar Bar v Praze zase slibuje strašidelnou výzdobu a sexy tanečnice. Na halloweenskou party budete moci vyrazit také do Fabricy v Ostravě, Prague Fear House, brněnského Eleven Clubu či pražského Fatal Music Clubu.

Kam na Halloween: Sedm tipů, kde oslavit svátek zesnulých Kam na Halloween: Sedm tipů, kde oslavit svátek zesnulých


Bloody Sexy Halloween
31.10. Fléda, Brno
1.11. – 2. 11 SaSaZu, Praha

Bloody Sexy Halloween je zpět! Divoká show, více cen a výběr těch nejlepších českých i zahraničních DJů – to slibují organizátoři již desátého ročníku této akce, která se koná hned ve třech městech - Praze, Brně a Bratislavě. Letos se návštěvníci mohou těšit na speciálního hosta – skupinu Pyroterra, jež vytváří dynamickou podívanou pomocí ohně, zábavné pyrotechniky a světelné techniky.

TOP 7 skladeb, které si pustit na Halloween: Postraší vás Michael Jackson, Marilyn Manson i Nick Cave


Halloween Party
31. 10. La Loca, Praha

Pořádnou halloweenskou party si připravil také klub La Loca. Těšit se můžete nejen na strašidelně vypadající koktejly, ale také na skupinu The Shocking Stops. Ta má ve svém repertoáru covery, které si upravuje do indie stylu a new wave. Od jedenácti večer vystřídá kapelu na pódiu DJ Jacob Cool.


Halloweekend
31. 10. – 2. 11. Hangar Bar, Praha

Hned tři dny se bude Halloween slavit v pražském baru Hangar. Organizátoři si toho pro své hosty připravili opravdu hodně - všemi večery budou provázet DJové, těšit se můžete na děsivou výzdobu, sexy tanečnice, výborné koktejly a maskované barmany a barmanky. Akce začíná v osm hodin večer.


Halloween Madness EDM
1. 11. Fabric, Ostrava

Stejně jako každým rokem se chystá Halloween oslavit také ostravský klub Fabrica. Kromě tematické dekorace a odměn pro nejlepší kostýmy čeká návštěvníky hned několik DJských vystoupení. Představí se NAMAAS, Lukas Innemann, Jake Haley, DJane Marssy, DJ Srp, ZAVAAL a Epascuke. A pozor, tahle akce trvá až do rána!


Halloween Party
1. - 2. 11. Prague Fear House, Praha

Čaroději, strašidly a dalšími monstry se to bude hemžit také v Prague Fear House, kde vás přivítají drinkem podávaným v injekční stříkačce. Během páteční i sobotní noci proběhnou speciální hororová představení, ale také soutěž o nejlepší halloweenskou dýni. Jako dress code klub doporučuje tematický oblek.


TRICK or TREAT ll First edition
2. 11. Eleven Club, Brno

Už jste někdy zažili halloweenskou párty v korejském stylu? Pokud ne, určitě se vydejte 2. listopadu do klubu Eleven. Těšit se můžete nejen na skvělou atmosféru, ale také na nejlepší skladby z oblasti K-Popu a K-Hip Popu.


Halloween vol. 2
8. 11. Fatal Music Club, Praha

Ujít byste si neměli nechat ani Halloween vol. 2, který se bude konat 8. listopadu v klubu Fatal. I na druhém ročníku vystoupí kapela KissTheCarpet, ještě před ní se však na pódiu od půl osmé představí RefreshRobot, které o hodinu později vystřídá varnsdorfská partička říkající si Breed.

Text: Andrea Štipčáková

Témata: Halloween, oslavy

zavřít