Kam na Halloween: Sedm tipů, kde slavit s dýněmi a strašidly

Vydáno 27.10.2016 | autor: redakce

Kde letos oslavit Halloween, svátek, v němž se prolíná svět mrtvých a živých? Většina sešlostí plná dýní, strašidelných masek a živých mrtvých probíhá již v pátek, některé ale čekají až na sobotu. Vybrali jsme napříč největšími českými městy sedmičku nejzajímavějších. 

Kam na Halloween: Sedm tipů, kde slavit s dýněmi a strašidly Kam na Halloween: Sedm tipů, kde slavit s dýněmi a strašidky


RADOST FX, PRAHA
KLUBOVÁ NOC BOARDING
28. 10. 

Radost FX Halloween propojila s klubovou techno nocí Boarding, takže se bude slavit ve velmi svižném tempu. Celou noc vás svými techno sety budou "děsit" rezidenti Boardingu Djs P-Jay, Evill, Wulky a Zendi, kteří si jako vždy pozvali speciálního hosta, kterým bude tentokrát Dj Subgate. Tématem jsou letos mrtvé pohádkové postavy. Svou účast potvrdila zkrvavená Červená karkulka, zjizvená Sněhurka, zombie Pinokio, mrtvá včelka Mája a mnoho dalších! A v restauraci Radost FX se samozřejmě nezapomnělo na specialitu, která k Halloweenu neodmyslitelně patří a tou je dýně. Bavit se v Radosti na téma Halloweenu můžete i v sobotu - to proběhne urban noc Swerve FX také ve speciální edici. 

 

ROCK CAFÉ, PRAHA
LUCKY HAZZARD & SAILOR JERRY HALLOWEEN PARTY
28. 10. 

Děsivě chladná vůně zatuchliny se ponese Prahou na sto honů, nemrtví se na jednu noc stanou živými, panenka Chucky zase udeří a vymítači ďáblů nebudou vědět, kam dřív skočit. Dekadentní party plná řízného rock´n´rollu, zombíků a všudy přítomného děsu proběhne v temných zákoutích pražského Rock Café. Tři kapely, kino otrlého diváka, výstava s poetickým názvem Tales From The Dark a také HELLZ BITCHEZ - první česká hardcore exotic pole dance skupina! Hororová výzdoba, foto koutek v mučírně.

Halloween party v Rock Café

 

ŽIŽKOSTEL, PRAHA
28. 10. 

Ve funkčním husitském kostele a zároveň v komunitním centru "Žižkostel" proběhne benefiční akce pod hlavičkou coreGirls.cz a Full Heart Agency. Veškeré vybrané finance poputují na podporu Nízkoprahový klub Husita a komunitního/kulturního centra Žižkostel. Tyto instituce pomáhají lidem, co to nejvíce potřebují - dětem a lidem na okraji, kterým ostatní ukazují záda. Peníze se využijí na zvelebení a opravy prostoru Žižkostela, rozvoj nízkoprahového a komunitního centra a na další potřebné věci, které pomáhají Žižkostelu ve fungování a přežití. Prostor bude tématicky vyzdobený, zúčastnění mají stanovený dresscode - halloweenský převlek/maska/kostým. 

 

FABRIK, OSTRAVA
HALLOWEEN PARTY
28. 10. 

Halloween se bude pochopitelně slavit i v Ostravě. V klubu Fabrik startuje program úderem osmé večerní, vstup je povolen od patnácti ůet. O zábavu se postarají DJ'S Hlavkus, Lukas Bury nebo Criminal Noise. Letošní strašidelný večírek Ostraváci jen tak nezapomenou. 

 

FORUM KARLÍN, PRAHA
BLOODY SEXY HALLOWEEN
28. 10. 

Loňský ročník akce Bloody Sexy Halloween ve Fóru Karlín byl beznadějně vyprodaný, další halloweenská party na stejném místě proto letos nemůže chybět. Bude prý hlasitější, větší a lepší než kdy jindy- Neuvěřitelné kostýmy a masky, energická fire a light show a uber-sexy vystoupení udělají z této noci skutečně pekelnou party, která vás dostane od samého začátku až do konce. Jde už o osmý ročník této velké halloweenské slavnosti. 

 

PEKLO, PLZEŇ
HALLOWEEN IN HELL
29. 10. 

Kde jinde oslavit Halloween než v Pekle? Největší taneční Hallowenskou party na západě Čech s účastí DJké špičky uvidíte v Plzni. Těšit se můžete na proměnu kulturního domu v opravdové Peklo díky výzdobě, fire show, nespočetném množství efektů a hlavně nejlepším party people v republice. K dispozici jsou i VIP vstupenky, jejich počet je však omezen. Začíná se v sobotu v osm večer. 

 

BABYLON, BRNO
HALLOWEEN PARTY
29. 10. 

Legendární Halloweenská párty v  kulturním centru Brna je připadá na sobotu. V průběhu večera si opět zatančíte všechny taneční styly, přivítat můžete nové žáky základních tanečních, nebudou chybět disko vstupy, EDM. electroswing, sirtaki, makarena ani live lasershow či Street dance show. Zpřístupněno bude tentokrát i první patro, protože v minulosti kapacita sálu poptávku nepokryla. 

Témata: Halloween, masky, dýně, párty, koncerty, Radost FX, Rock Café, Forum Karlín, Peklo, Babylon, Fabrik, Žižkostel

zavřít