Horkokrevný Katalánec Coyu rozpálí v březnu pražský klub Roxy

Vydáno 26.02.2017 | autor: redakce

Ivan Ramos aka Coyu se u nás poprvé ukázal loni na festivalu Svojšice a dokázal, proč patří mezi světovou tech-housovou špičku. Se svým labelem Suara se dokázal už třikrát umístit na první příčce TOP 100 labelů na Resident Advisoru a získat residenturu hned v několika klubech na Ibize. Zajistil si podporu jmen jako Carl Cox, Loco Dice, Laurent Garnier a srdce všech milovníků horkokrevných melodií. Do pražské Roxy zavítá už 24. března.

Horkokrevný Katalánec Coyu rozpálí v březnu pražský klub Roxy Horkokrevný Katalánec Coyu rozpálí v březnu pražský klub Roxy

Barcelonský producent Ivan Ramos aka Coyu ovládl v posledních letech nejen španělskou, ale i světovou tech-housovou scénu. Po vydání mnoha úspěšných releasů pod labely Cocoon (např. remix Righ Here Right Now od Fatboy Slim) nebo Get Physical si získal srdce všech, kteří milují v hudbě horkokrevnost a energii. V roce 2008 založil label Suara, ze kterého se stal jeden z nejprominentnějších vůbec. V žebříčku TOP 100 labelů na Resident Advisoru se drží na první příčce za rok 2016, 2014 i 2013 a jejich releasy patří pravidelně do selekce DJs jako Carl Cox, Loco Dice, Laurent Garnier, Maceo Plex, Joris Voorn nebo Steve Lawler.

Aplikace My Roxy hlásí novinky: Na fanoušky čeká v Roxy spousta odměn!

Od jeho začátků už měl možnost hrát na místech jako je Sónar Festival, BPM Festival, Boiler Room a se svým labelem získal hned několik residentur na Ibize. U nás si zahrál poprvé minulé léto, a to jako headliner festivalu Svojšice. Do Roxy přiveze jeden ze svých eklektických setů už 24. března.

vložte odkaz, text nemažte

Předprodej začal 24. února v programu My Roxy, vstupenky jsou k dispozici i v ostatních předprodejích.

tz, jm

Témata: Coyu, Ivan Ramos, Roxy, koncerty

zavřít