Nové desky: Tomáš Klus živ je, Vladimir 518 s vykřičníky nebo Budoár staré dámy

Vydáno 10.04.2017 | autor: redakce

První polovina dubna potěší zejména fanoušky domácí scény. Tomáš Klus představuje svůj první živák, Vladimir 518 posílá před chystanou studiovkou bonbony ve formě mixtapu a s novým materiálem přichází Budoár staré dámy. Ze zahraničních umělců přispěl Father John Misty

Nové desky: Tomáš Klus živ je, Vladimir 518 s vykřičníky nebo Budoár staré dámy Vladimir 518 posílá bonbony před deskou


Tomáš Klus
- Živ je

Tomáš Klus se po roční pauze vrátil na podzim 2016 na koncertní pódia a během Recyklus Tour po českých a slovenských městech natočil živou desku toho nejlepšího, co na koncertech zaznělo. Live album Tomáš Klus a jeho Cílová skupina ŽIV JE přináší kromě neopakovatelné atmosféry koncertů také Tomášovy starší písničky, které mu pomohli vybrat jeho fanoušci ještě před začátkem koncertní šňůry, v úplně novém aranžmá. Přesně v souladu s filozofií Recyklusu, kterou je recyklování a bilancování.

LIVE: Tomáš Klus pokřtil v Hluku své nové live album Živ je


Vladimir 518
- !!

Od poslední sólovky Vladimira 518 uběhlo už téměř pět let; což ovšem neznamená, že by nevycházely další a další novinky. Ba naopak. A právě z materiálu, který jedna třetina PSH vyprodukovala v období po desce Idiot až doteď, se skládá jeho aktuální mixtape. Nosič s názvem "!!" je tedy jak klasickým předvojem alba, tak dárkem pro fanoušky a raritním kouskem do všech sbírek a kolekcí. Tam se bude CD vyjímat hlavně díky originálnímu zpracovaní coveru přímo od Vladimira.

vložte odkaz, text nemažte


Budoár staré dámy - Sůl


Naléhavé písně, které musíte poslouchat, nebo vypnout - tak je popisována nová deska Budoáru staré dámy. Nese název Sůl a vznikala pomalu, tak jak to bývá, když se v kapele rodí mláďata a budují se domy. Skupina vylezla z kotelny na hudební scénu v Brně roce 1998, prošla řadou změn, ale alternativní rock s ní drží krok po celou dobu existence. Necvičený projev, řev, normální oděv - vhodné pro každý věk jako osobní objev. Album vzniklo v létě a na podzim roku 2016 v Brně, ve studiu Indies s Broňkem Šmidem.

Nové desky: Deep Purple zvou na pražský koncert, Nelly Furtado se pokouší o comeback


Father John Misty
- Pure Comedy

Písničkář Josh Tillman, známější pod pseudonymem Father John Misty, se po dvou letech znovu zavřel do studia, aby se podělil o své nové příběhy. Na desce Pure Comedy jich nashromáždil celkem 13. Neobvyklá je délka alba, která se blíží pětasedmdesáti minutám. Bývalý bubeník Fleet Foxes už fanouškům poslal celkem čtyři ochutnávky. Jde o jeho třetí řadovku pod tímto pseudonymem, na svém kontě ale má také sérii alb pod svým občanským jménem. Znají ho také fanoušci Beyoncé, Lady Gaga nebo Kida Cudiho, všem jmenovaným totiž autorsky přispěl na desku.

 

 

Dále vychází:

  • Royal Thunder - Wick
  • Michelle Branch - Hopeless Romantic
  • Novembert Doom - Hamartia
  • Soundtrack - Fast & Furious 8
  • Sean Rowe - New Lore
 

Témata: nové desky, Tomáš Klus, Vladimir 518, Budoár staré dámy, Father John Misty

zavřít