Máte to blíž do Bratislavy? Skunk Anansie zahrají vedle Prahy za pár dní také tam

Vydáno 24.07.2019 | autor: redakce

Pražský koncert Skunk Anansie se odehraje 25. července ve Foru Karlín, ale pokud to máte blíž do Bratislavy, můžete tuhle kapelu stihnout tam. Už 1. srpna vystoupí v hudebním klubu Majestic.

Máte to blíž do Bratislavy? Skunk Anansie zahrají vedle Prahy za pár dní také tam Máte to blíž do Bratislavy? Skunk Anansie zahrají vedle Prahy za pár dní také tam

Kapela oslavuje 25 let svého vzniku a představuje nové album 25LIVE@25. Při této příležitosti vyrazila na koncertní turné se zastávkami jak v Praze, tak v Bratislavě.

Trutnoff vrcholil s Parov Stelar nebo Skunk Anansie

Londýnští rockeři v čele se živelnou zpěvačkou Skin slibují velkolepé představení a v Bratislavě se objeví poprvé. Kvarteto je známé tvorbou kvalitní hudby a populárních hitů, které je exportovaly mezi elitu rocku krátce po jejich vzniku v 90. letech.

Pro tuto kapelu je charakteristická kombinace různých stylů od hard rocku po punk až k melodickému popu. Razantní zvuk, ostré kytary, hluk, emoce a harmonie jsou hlavními znaky této originální skupiny.

LIVE: Déšť na Open Air Festivalu vystřídala bouře Skunk Anansie

Jejich nové album vzniklo během posledního turné v roce 2016, které bylo velmi úspěšné a většinou vyprodané. Aktuální nahrávka 25LIVE@25 oslavuje velkolepé výročí a fanoušky čeká jejich tradiční a originální show, během které zazní nejlepší skladby ze šesti studiových alb.

Hity jako Weak, My Ugly Boy, Hedonism, Secretly, Selling Jesus, Charlie Big Potato a mnoho dalších uslyšíte prvně na Slovensku v bratislavském Majestic Music Club 1. srpna.

Text: TZ

Témata: Skunk Anansie, koncert, Bratislava, Majestic Music Club

zavřít