Riegrovy sady uvidí dvě nastupující hvězdy najednou: The Neighbourhood v srpnu doprovodí BØRNS

Vydáno 22.06.2016 | autor: redakce

Americká alternativně poprocková kapela The Neighbourhood se po vyprodaném koncertu vrátí do Prahy. Již 16. srpna v Riegrových sadech s nimi vystoupí i americký zpěvák BØRNS. Fanoušci tak uvidí dvě rychle stoupající hvězdy najednou. 

Riegrovy sady uvidí dvě nastupující hvězdy najednou: The Neighbourhood v srpnu doprovodí BØRNS The Neighbourhood už Prahu jednou dobyli, teď se o to pokusí znovu

To, že jsou The Neighbourhood úspěšnou a v Česku velmi oblíbenou kapelou se silnou fanouškovskou základnou, dokazuje jejich vyprodaný koncert, který proběhl v Lucerna Music Baru v březnu letošního roku. Skupina se rozhodla přijet do Prahy znovu a tentokrát vystoupí pod širým nebem v Riegrových sadech.

LIVE: The Neighbourhood mají charisma a férový potenciál

Svoji kariéru začali v roce 2013, vydáním alba I Love You s hitem Sweather Weather, díky kterému se v mžiku proslavili. Vyšplhali se s ním na 39. příčku žebříčku Billboard 200. V říjnu minulého roku vydali další veleúspěšné album s názvem Wiped Out. Kapela si drží typickou černobílou image alternativního stylu a společně s chytlavými melodiemi elektrických kytar jsou tou pravou volbou pro letní srpnový večer.

vložte odkaz, text nemažte

LETNÍ NOC PLNÁ HVĚZD V RIEGRÁČÍCH

Indie-rockový zpěvák a skladatel Garrett Borns, uměleckým jménem BØRNS, pochází z amerického Michiganu. Poté, co se v roce 2014 přestěhoval do Los Angeles, vydal debutový singl 10 000 Emerald Pools. Následovalo první EP s názvem Candy s úspěšným hitem Electric Love. Na úspěch EP navázal koncerty v Londýně, na Lollapalooze a také doprovázel Charlie XCX na jejím americkém turné.

V říjnu minulého roku vydal BØRNS úspěšné debutové album Dopamine, které předznamenalo jeho raketový start do výšin světové hudební scény, o čemž svědčí skvělé recenze i umístění v hitparádách. Povedlo se mu na něm skloubit odlehčenou náladu surf-rockových boybandů konce šedesátých let, jako jsou Beach Boys, společně s aktuálním synth popem. 

Krásné Riegrovy sady budou 16. srpna hostit dva skvělé zástupce aktuálního alternativního pop rocku. I když bude zataženo, bude to letní noc plná hvězd. Vstupenky jsou za cenu 595 Kč k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro.

tz, jm

Témata: The NeighbourhoodBØRNS, Fource Entertainment, koncerty, Riegrovy sady

zavřít