Královna světového deep houseu Nora En Pure vystoupí v Roxy

Vydáno 26.07.2016 | autor: redakce

Jedna z nejpopulárnějších dýdžejek současnosti, velmi nadaná a šikovná producentka, autorka celé řady hitů a oblíbených remixů - to je Daniela Niederer alias Nora En Pure. Její melodický a okouzlující styl produkce skladeb se velmi brzy stal módní záležitostí a vytvořil jí velkou základnu fanoušků po celém světě. První klubové vystoupení v ČR proběhne 2. září v pražském klubu Roxy.

Královna světového deep houseu Nora En Pure vystoupí v Roxy Nora En Pure rozpálí fanoušky hned zkraje září

Její globální hit Come With Me, který spatřil světlo světa v roce 2013, má na YouTube celkem 15 miliónů zhlédnutí a nezaostávají ani její další hity - skladby jako Saltwater, You Are My Pride, U Got My Body nebo její skvělý remix Shades Of Grey od Olivera Heldense, který má v playlistu většina slavných současných DJs. Další úspěšné producentské zářezy přišly letos s vydáním EP Morning Dew, obsahující stejnojmennou skladbu a track Better Off That Way.

Letní koncerty (II.): Druhou půlku prázdnin rozezvučí Damien Rice, The Neighbourhood i Disclosure

vložte odkaz, text nemažte

V současnosti má za sebou již několik turné po USA, Jižní Americe, Evropě, Africe a Austrálii a stále neúnavně pokračuje. Kvalitu její produkce ocenila také britská ikona taneční hudby Pete Tong, který jí udělil privilegium namixovat nejnovější díl jeho legendární relace Essential Mix na radiu BBC One, který byl odvysílán 16. července.
Vstupenky zakoupíte v předprodeji od 200 Kč na www.goout.cz.

tz, jm

Témata: Nora En Pure, Roxy, Oliver Heldens, koncerty

zavřít