VIDEOROZHOVOR | „Když byl Tomáš Klus malý jako jeho Alfréd, já už jsem brala ceny,“ vtipkovala Anna K.

Vydáno 15.09.2021 | autor: Andrea Štipčáková

Anna K. a Tomáš Klus si z předávání dvou ročníků Hudebních cen Žebřík odnesli hned několik sošek. Zatímco písničkář se dvakrát umístil v kategorii Zpěvák roku, jeho Klusymfonie byla zvolena nejlepší akcí a s manželkou Tamarou Klusovou vyhráli s vizuálem k My Videoklip roku, Anna K. ovládla oba ročníky jako Zpěvačka roku a další ocenění získala za skladbu Na malou chvíli.

VIDEOROZHOVOR | „Když byl Tomáš Klus malý jako jeho Alfréd, já už jsem brala ceny,“ vtipkovala Anna K. VIDEOROZHOVOR | „Když byl Tomáš Klus malý jako jeho Alfréd, já už jsem brala ceny,“ vtipkovala Anna K.

„Jsem strašně šťastná, že jsme mohli s kapelou celé léto hrát. Jako o život, doslova. Teď budu mít pauzu. Mám nějaké písně rozdělané. Až bude album úžasné, tak ho vydám,“ rozpovídala se Anna K. v rozhovoru, který proběhl krátce po předávání cen.

Žebřík byl plný radosti, muzikanti se sešli na velké halové akci poprvé po více než roce

Za to Tomáš Klus už má desku hotovou. „Plánuju ji vydat na podzim,“ nechal se slyšet. A protože už je napsaná, neváhala Anna K. a poprosila zpěváka o nějaký taky pro sebe. „Já plánuju novou desku už tři roky a nemám texty, člověče, nemám ty texty.“ Jak následně Klus dodal, půjde o jeho první ryze popové album.

Kromě Anny K. a Tomáše a Tamary Klusových si ceny odnesli i Monkey Business, Anna Julie Slováčková, Vojtěch Dyk, Mydy, Lucie, Tata Bojs, Marpo a řada dalších. Slavnostním večerem provázeli Marek Taclík a Žofie Dařbujánová. Kompletní výsledky najdete zde.

video: Iveta Valentová, rozhovor: Aleš Materna
Témata: Žebřík, Anna K., Tomáš Klus, Tamara Klusová

zavřít