B-Side Band a Vojta Dyk vezmou během turné fanoušky na bar, vzdají také poctu Karlu Černochovi

Vydáno 12.03.2017 | autor: redakce

Po roční odmlce se zpěvák Vojta Dyk a kapela B-Side Band s bandleaderem Josefem Buchtou vrátí na koncertní pódia v celé České republice. Turné startuje už 15. března v Plzni. 

B-Side Band a Vojta Dyk vezmou během turné fanoušky na bar, vzdají také poctu Karlu Černochovi B-Side Band a Vojta Dyk vezmou během turné fanoušky na bar, vzdají také poctu Karlu Černochovi. Foto: Tino Kratochvíl

Nový stage design, který by měl pro diváky koncertu evokovat návštěvu oblíbeného baru. Za barem přímo na pódiu bude v rámci show barman, který bude míchat koktejly. Nový repertoár tvořený především autorskými skladbami, ale i největšími světovými hity v novém aranžmá pro B-Side Band. Pocta Karlu Černochovi v podobě dvou písniček. A není vyloučeno ani taneční číslo. Tohle všechno slibuje nové turné, které statuje již příští týden. A jak je vidět z videopozvánky, turné slibuje hlavně uvolněnou náladu, kterou přináší posezení s přáteli.

LIVE: Vojta Dyk a B-Side Band složili v Brně skvělou show z předělávek. Vzpomínali i na oběti z Paříže



V současné době je zpěvák s kapelou v plném nasazení na zkouškách. Prvními diváky se stanou ti v Měšťanské besedě v Plzni 15. března. Další koncerty proběhnou například v Příbrami, Ústí nad Labem, Hradci Králové, Pardubicích nebo ostravském klubu Garage. Tři koncerty proběhnou v brněnském Sono Centru (24. - 26. 4.).

vložte odkaz, text nemažte

V druhé polovině jarní části turné zavítá Vojta Dyk a B-Side Band do Velkého Meziříčí, Olomouce a Luhačovic. Pražské koncerty jsou naplánovány na 10. a 11. května do karlínského Fora a do holešovické La Fabriky. Kapela s Dykem se objeví rovněž na letních festivalech a koncerty budou pokračovat až do konce roku.

tz, jm

Témata: Vojta Dyk, B-Side Band, turné, koncerty

zavřít