Barbora Poláková chystá vánoční autogramiádu. Březnový křest desky je skoro vyprodaný

Vydáno 15.12.2015 | autor: redakce

Barbora Poláková má za sebou velmi úspěšné měsíce. Její hit Nafrněná už na YouTube nasbíral přes 7 milionů zhlédnutí a skvěle upozornil na její debutovou desku. Ta se aktuálně drží v první pětici nejžádanějších alb v České republice. Plány už má ale i na příští rok - 2. března proběhne křest v pražské Malostranské besedě, 11. března bude moderovat vyhlášení hudebních cen Žebřík. 

Barbora Poláková chystá vánoční autogramiádu. Březnový křest desky je skoro vyprodaný Barbora Poláková na obalu stejnojmenné desky

Ještě před křtem v Malostranské besedě chystá Barbora Poláková pro fanoušky autogramiádu v nové prodejně Supraphonu musicpoint na Jungmannově náměstí. Pro podpis si můžete zajít 23. prosince od 14 hodin.

RECENZE: Nafrněná Kráva? Kdepak, Barbora Poláková je holka, co má ráda, když smažíš řízky

Křest v Malostranské besedě bude pro zpěvačku a herečku vůbec prvním samostatným koncertem. "Právě tam jsem poprvé zpívala před lidma. A pak se každý měsíc vracela na Barování. Je to prostor, ve kterém jsem objevila, že zpívat mě strašně moc baví. Tak je to takový sentiment. Taky nás tam viděla Terka Kopáčová zpívat Krávu a na to konto chtěla natočit klip. Myslím, že to bylo hodně zásadní," vysvětluje Barbora. O koncert je obrovský zájem a už nyní je skoro vyprodáno. 

Nafrněná Barbora Poláková: Teď mám v režii plán "matka"

Debutové album Barbora Poláková vyšlo v listopadu a prokousalo se v nabité předvánoční konkurenci až na 4. místo našeho prodejního žebříčku. Aktuálně je album na 5. pozici. Poláková na něm pracovala s respektovaným producentem Janem P. Muchowem a jeho nálada je spíš melancholická, liší se tedy od singlů Nafrněná a Kráva

I když Poláková nedávno porodila, plány spřádá i na rok 2016. "V příštím roce plánujem dva klipy a koncerty, jak to půjde. Zatím jsme jich potvrdili jen pár a Žebřík, který budu zase moderovat s Tomášem Hanákem. Uvidíme, jak to budeme s miminkem zvládat…"

tz, jm

zavřít