Berlínská Lollapalooza láká na Imagine Dragons a Mumford & Sons

Vydáno 14.08.2023 | autor: Jan Trávníček

Už na začátku září se do Berlína vrátí festival Lollapalooza. Dvoudenní akce konaná už tradičně v prostorách uvnitř a v nejbližším okolí Olympiastadionu každoročně láká desetitisíce fanoušků populární hudby. Fanoušci se mohou těšit na koncerty headlinerů Mumford & Sons nebo Imagine Dragons.

Berlínská Lollapalooza láká na Imagine Dragons a Mumford & Sons Berlínská Lollapalooza láká na Imagine Dragons a Mumford & Sons

Obrovskými lákadly v podobě hlavních hvězd to ale zdaleka nekončí. Do Berlína se po čase vrátí také Macklemore, roztančí ho se svým setem David Guetta, premiérově se na festivalu představí i Ava Max. Kromě ní se fanoušci mohou v úvodní den připravit také na severský pop v podání Zary Larsson a Aurory. Mladé talenty bude zastupovat popová zpěvačka Mimi Webb, gramce zase obslouží třeba Lilly Palmer nebo dvojice W&W.

Přečti si, jak to na Lollapalooze vypadalo loni!

Ani druhý den se ale příznivci populární hudby nebudou nudit. Pamětníci balkónového vystoupení v holešovické hale si určitě rádi užijí plnohodnotný koncert Jasona Derula, zde nepříliš často vyskytující se žánr country bude zastupovat v Americe velmi populární Sam Fender. Rakouskou hudební scénu budou zastupovat hvězdní Bilderbuch, spousta lidí je určitě zvědavá také na formaci Chase Atlantic. Zmiňovaní Imagine Dragons přivezou i své předskokany Mother Mother, v útrobách olympijského stadionu se zase o doprovod k tanečkům budou starat Lost Frequencies nebo KSHMR. A to ani zdaleka není všechno!

Text: Jan Trávníček, foto: Iveta Valentová, FB Lollapalooza
Témata: Lollapalooza, Imagine Dragons, Mumford & Sons, Lost Frequencies, Macklemore, David Guetta, Zara Larsson, Aurora, Sam Fender, Berlín

zavřít