Blýská se na lepší časy? Ozzy Osbourne chce příští rok vyrazit na turné

Vydáno 02.10.2023 | autor: iREPORT

Ozzyho Osbournea dlouhodobě trápí zdravotní problémy. Na začátku roku musel zrušit plánované turné, v rámci kterého se měl zastavit také v České republice. V minulosti prohlásil, že pokud to bude nutné, odehraje koncerty vsedě. Nyní uvedl, že by rád natočil nové album a příští rok s ním vyrazil na šňůru.

Blýská se na lepší časy? Ozzy Osbourne chce příští rok vyrazit na turné Blýská se na lepší časy? Ozzy Osbourne chce příští rok vyrazit na turné

Zdá se, že Ozzy Osbourne ještě neřekl poslední slovo. Jeho zdravotní stav se zlepšuje a radost z hudby ho neopouští. Jak přiznal v nejnovějším rozhovoru, v příštím roce by rád vydal nové album a pokud vše půjde dobře, tak dokonce vyrazil na turné.

RECENZE: Ozzy Osbourne čich na hity neztrácí

Aktuálně je Osbourne po čtvrté a zřejmě finální operaci páteře, kterou podstoupil 18. září. A v rozhovoru pro Metal Hammer neskrýval optimismus. „Cítím se dobře. Jen se to táhlo. Myslel jsem si, že budu stát na nohách už před několika měsíci. Nemohl jsem si zvyknout na tenhle způsob života, stále bylo něco špatně. Ještě nemůžu pořádně chodit, ale nic mě nebolí, operace dopadla skvěle,“ ohlásil se zpěvák s dobrými zprávami.

Jak dodal, postupně se dostává do kondice. „Od roku 2020 jsem dokončil dvě alba. Rád bych nahrál ještě jedno, a pak chci vyrazit na turné,“ plánuje muzikant. „Začínám vše plánovat. Část nahraji už tento rok. Chci si dát s touhle deskou načas.“

Poslední plnohodnotný koncert odehrál Osbourne v roce 2018. Kdyby nepodstoupil operace páteře, hrozilo by mu ochrnutí.

red, foto: Sony Music
Témata: Ozzy Osbourne, koncert, zdravotní potíže, páteř

zavřít