Dobré zprávy z temné budoucnosti? Ozzy Osbourne je ve studiu, na rok 2022 naplánoval turné

Vydáno 12.10.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Bylo by příznačné, pokud by mizérii kolem nového typu koronaviru ukončilo turné ikonického pojídače netopýrů. Sharon Osbournová prozradila, že její manžel pracuje ve studiu na novém albu a v roce 2022 se vrátí na pódia. Sám Ozzy uvedl, že se pomalu ale jistě zotavuje.

Dobré zprávy z temné budoucnosti? Ozzy Osbourne je ve studiu, na rok 2022 naplánoval turné Dobré zprávy z temné budoucnosti? Ozzy Osbourne je ve studiu, na rok 2022 naplánoval turné

Ozzy Osbourne, známý také jako Princ temnot, promluvil spolu se svou chotí Sharon pro britské rádio Planet Rock o svých plánech do budoucna. Z exkluzivního rozhovoru vyplynulo, že Ozzy počítá s turné, chystá film a pracuje ve studiu. Velkým tématem bylo také jeho zdraví.

TOP 10 trapasů hudebníků: Odhalené prso Janet Jackson, Ozzy a netopýr nebo Stingovy tenisky

Princ temnot se v posledních dvou letech potýkal například s potencionálně smrtelnou infekcí v ruce, vážným zápalem plic, úrazem, který si způsobil při pádu v koupelně, i Parkinsonovou chorobou, jež mu byla diagnostikována už v roce 2003, veřejnosti ji však sdělil až v lednu 2020.

„Mám fyzioterapii pět dní v týdnu. Pomalu ale jistě se zotavuju… Zeptejte se Sharon, ta vám řekne, že se mi daří mnohem líp, než by vlastně mělo,“ odpověděl Ozzy Osbourne na otázku týkající se jeho zdravotního stavu.

„Pracujeme na snímku o Ozzyho životním příběhu a on k tomu musí natočit soundtrack. Takže prostě řekněme, že jsme v pracovním režimu,“ přiblížila Sharon Osbournová. Zároveň ale dodala, že posledních pět měsíců žádnou rekonvalescenci kvůli celonárodnímu lockdownu nepodstupoval a „mám pocit, že se jen válel na gauči, koukal na televizi a jedl.“

Zahálka ale podle všeho končí. Ozzy Osbourne musel kvůli situaci kolem covid-19 zrušit plánovaná turné. Pořadatelé pražského koncertu, který má odehrát 13. listopadu spolu s Judas Priest, akci zatím neodvolali, vzhledem k aktuálnímu dění je ale víceméně jisté, že neproběhne.

Ozzy Osbourne přitáhl do Letňan 35 tisíc fanoušků. Předskakovali Hollywood Vampires i Jonathan Davis

„Všichni směřují svá turné na rok 2022, najít ještě volné termíny připomíná šílenství,“ přiblížila Sharon Osbournová, kdy by se měl její manžel opět vrátit na pódia.

Přestože mluvila konkrétně o britském turné, lze předpokládat, že temný kabaret zamíří i mimo území Albionu. „Agenti naprosto šílí, snaží se dostat všechny zpět. Myslím, že doba, kdy se začnou všechny kapely zase vracet na pódia, bude naprosto vzrušující a radostná,“ doplnila Osbourneová.

red, foto: archiv
Témata: Ozzy Osbourne, Black Sabbath, Sharon Osbourne

zavřít