Ikony Kamila Střihavky pokračují. Ve třetí řadě se objeví Matěj Ruppert, Michal Prokop, Vilém Čok i Vladimír Mišík

Vydáno 19.01.2024 | autor: iREPORT

Osobnosti české hudební scény napříč žánry, v soukromí i v zákulisí příprav koncertů a jako průvodce zpěvák Kamil Střihavka. Třetí řada cyklu Ikony Kamila Střihavky startuje na ČT art v pátek 19. 1. ve 20:15. Hostem prvního dílu bude hudebník Matěj Ruppert. V dalších se objeví Michal Prokop, Vilém Čok, Lešek Semelka, Anna K., Ondřej Hejma, Jan Toužimský, Vladimír Mišík, Roman Dragoun a Oskar Petr.

Ikony Kamila Střihavky pokračují. Ve třetí řadě se objeví Matěj Ruppert, Michal Prokop, Vilém Čok i Vladimír Mišík Ikony Kamila Střihavky pokračují. Ve třetí řadě se objeví Matěj Ruppert, Michal Prokop, Vilém Čok i Vladimír Mišík

„Jsem moc rád, že se nám při osobních setkáních s těmito talentovanými jedinci potvrdilo obecné pravidlo - čím větší osobnost, tím pokornější přístup k tvorbě druhých a všeobjímající, kolegiální empatie,“ říká zpěvák Kamil Střihavka, který je nejen průvodcem pořadu, ale i scenáristou. 

ROZHOVOR | Kamil Střihavka: V Ikonách jsem chtěl vzdát našim hostům respekt tím, že budu maximálně připravený

Své hosty zpovídá v prostředí, které je každé osobnosti něčím blízké. Rozhovory vznikaly třeba v obývacím pokoji nebo na zahradě hvězdných hudebníků. V závěru každého dílu si s Kamilem Střihavkou zahrají a zazpívají.

„Natáčelo se vždy v prostředí, které je pro zpovídanou osobnost komfortní. Ze všech byla cítit důvěra ke Kamilovi, která mu otvírá dveře. Se svými hosty se velmi dobře zná a diváci se tak třeba dozví i něco, co doposud o hudebních ikonách nevěděli,“ doplňuje kreativní producent Jiří Hubač.

V předchozích dvou řadách Ikon Kamila Střihavky se objevili Petr Janda, David Koller, Radek Pastrňák, Roman Holý, Lou Fanánek Hagen, Dan Bárta, Aleš Brichta, Michal Pavlíček, Michael Kocáb, Milan Špalek, Ota Balgae, Bára Basiková, Tomáš Hajíček, Miloš Meier, Láďa Křížek, Matěj a Jan Homolovi, Lucie Bílá, Klaudius Kryšpín a Lenka Dusilová. Všechny díly jsou dostupné v iVysílání ČT.

TZ, foto: Michal Benák, Česká televize, archiv Kamila Střihavky
Témata: Kamil Střihavka, Matěj RuppertMichal Prokop, Vilém Čok, Lešek Semelka, Anna K., Ondřej Hejma, Jan Toužimský, Vladimír Mišík, Roman Dragoun, Oskar Petr

zavřít