Kryštof opět roztlučou Srdcebeat! Na podzim se vrací do hal

Vydáno 02.06.2016 | autor: Josef Martínek

Po beznadějně vyprodaném halovém turné i následné jarní klubové šňůře vykoupili fanoušci dávno v předstihu i lístky na letní Kryštof kempy. Kapela proto na podzim přidala několik nových koncertních termínů. Zároveň na Facebooku uvedla, že v roce 2017 odehraje nejspíš jen tři koncerty. 

Kryštof opět roztlučou Srdcebeat! Na podzim se vrací do hal Kryštof na nedávném Motorfestu v Českých Budějovicích. Foto: Petr Tibi

Uplynul už rok od vydání multiplatinového alba Srdcebeat a Kryštof se rozhodli dát fanouškům dárek - mohou si zdarma stáhnout desku v instrumentální verzi. Kromě toho ohlásili nové podzimní koncertní termíny - v listopadu a prosinci se třikrát představí na Slovensku a osmkrát v České republice. Turné sice označují za klubové, řada hal, včetně pražského Fora Karlín, kde vystoupí 13. prosince, ale pojme tisíce lidí. 

LIVE: Klubový koncert? Kryštof hráli ve Frýdku-Místku pro pět tisíc lidí

"Mnozí z vás stahují a stahují a mnozí se těší na tohle oznámení. Na podzim nás totiž můžete vidět ještě 8x. Pokud jste tedy nestihli jarní tour nebo Kempy, máte ještě tuhle příležitost. Předprodej začne 6.6.2016. Jako hosté vystoupí Nebe.
V roce 2017 budeme koncertovat spíše vyjímečně, zatím to vypadá na tři koncerty," stojí v prohlášení na Facebooku.

vložte odkaz, text nemažte

Termíny koncertů si prohlédněte na obrázku:

Za album Srdcebeat obdrželi Kryštof řadu hudebních cen, včetně celkem pěti úspěchů v anketě Žebřík. Stali se také Skupinou roku v rámci cen Anděl a deska se stala vítězem v kategorii Nejprodávanější album roku. Dle slov frontmana Richarda Krajča si ji pořídilo už přes padesát tisíc lidí.

zavřít