Kultovní klubová noc FX Bounce! v Radosti FX slaví 13. narozeniny

Vydáno 20.09.2018 | autor: Josef Martínek

Jeden ze zásadních pražských klubových pojmů FX Bounce! slaví už třináctou sezónu úspěšné série mejdanů. Ta každý čtvrtek láká stovky lidí do klubu Radost FX v centru hlavního města.

Kultovní klubová noc FX Bounce! v Radosti FX slaví 13. narozeniny Kultovní klubová noc FX Bounce! v Radosti FX slaví 13. narozeniny

Jedinečná atmosféra, stylové prostředí, fresh drinky a TOP DJs, to jsou charakteristické rysy, dohromady tvořící nenahraditelný "koktejl" s názvem FX Bounce!

Olga Špičáková (Radost FX) interview: Chceme, aby každý host odcházel s úsměvem na tváři

Kdo z nás někdy nebyl v pražské Radosti FX? Kromě toho, že tam točila klip třeba Rihanna a v devadesátých letech jste mohli zažít parties pod taktovkou jmen jako Carl Cox či Paul Van Dyk, se jedná o jeden z vůbec prvních českých klubů, kde byla po revoluci možnost poslechnout si moderní elektronickou hudbu. Na afterparty do Bělehradské ulice pak zavítali v nedávno době například i Rae Sremmurd nebo 6ix9ine.

Od roku 2005 se v rámci FX Bounce za gramofony vystřídala pěkná řádka předních domácích i zahraničních "urban" DJs, což během letošních 13. narozenin potvrdí i všem návštěvníkům dobře známí rezidenti v sestavě Kwé, Noir a Saybon.

Oslava letos připadla na datum 20. září. Začíná se klasicky ve 23:00 a konec je v plánu v 5 ráno. 

tz, jm

Témata: Radost FX, FX Bounce!
__

zavřít