My Chemical Romance: Comeback nechystáme, jen reedici The Black Parade

Vydáno 25.07.2016 | autor: redakce

Tajemný videovzkaz na Twitteru My Chemical Romance vyvolal ve fanoušcích naději, že se populární EMO parta chystá k velkému návratu. Jenže Gerard Way a spol. vzápětí uvedli věci na pravou míru. 

My Chemical Romance: Comeback nechystáme, jen reedici The Black Parade My Chemical Romance oslaví deset let alba The Black Parade

"Jsme dojati a ohromeni vaší reakcí na naši upoutávku. Neplánujeme turné ani reunion, jen chceme vydat nahrávku k výročí 'The Black Parade'. Děkujeme, že MCR máte stále ve svých srdcích a myslích," napsala kapela na Twitteru. 

Schyluje se k návratu My Chemical Romance! Novinky čekejte v září

Bouři nadšení mezi příznivci MCR vyvolalo video na Twitteru, které končilo datumem 23. září 2016. Vlaje v něm bílá vlajka s černým křížem, hudební motiv pochází z písně Welcome To The Black Parade

vložte odkaz, text nemažte

The Black Parade je nejúspěšnější album skupiny, pořídily si jej více než tři miliony fanoušků po celém světě, hity jako Welcome To The Black Parade, Famous Last Words nebo Teenagers si zpívali nejen tehdejší náctiletí. Desetiletí od jeho vydání uplyne přesně 23. října. 

Témata: My Chemical Romance, Gerard Way, EMO, The Black Parade

zavřít