O sobotní party se v Chapeau Rouge postarají Nick Elia live a Elek-Fun, tančit se bude ve všech třech patrech

Vydáno 14.10.2017 | autor: redakce

Londýnský kolektiv Republic Artists opět přiváží do Prahy skvělou sestavu DJs a tentokrát budou hlavními hvězdami večera Nick Elia live (UK) a Elek-Fun (UK). Party v pražském Chapeau Rouge proběhne 14. října tradičně na všech třech patrech klubu.

O sobotní party se v Chapeau Rouge postarají Nick Elia live a Elek-Fun, tančit se bude ve všech třech patrech O sobotní party se v Chapeau Rouge postarají Nick Elia live a Elek-Fun, tančit se bude ve všech třech patrech

Nick Elia vyprodukoval a remixoval několik úspěšných techno tracků. Jeho třítrackové EP, vydané u Republic Artists Records, hráli a podporovali známí umělci jako například Spartaque, Paco Osuna, Dubspeeka, Jon Rundell, Melokolektiv, Lee Walker, Tiga nebo Hannah Wants. Track Glue hrála stanice BBC Radio 1. Remix tracku Bending Light se hrál na radiu Proton a Kiss fm. Nick se kromě elektroniky podílel na projektech akustické a vážné hudby ve studiích ve Velké Británii a Německu. Je lektorem SAE institutu na univerzitě v Surrey a na univerzitě v Keele. Nick zahraje "live" za pomoci mašin od Rolandu a Novation.

SOUTĚŽ: Narozeniny Chapeau Rouge

Dalším hostem je Elek-Fun, šéf labelu Leading Astray, který pochází z Barcelony. Label a DJskou kariéru odstartoval před patnácti lety v Londýně, kde působí dodnes. Ignasi Romero Romeo je častým hostem akcí Republic Artists v klubu Egg. Jeho remix tracku Training, který vyšel na Leading Astray Records, zařadil Joseph Capriati do svého mixu Save Fabric. Stejný umělec hrál tento track v klubu DC10.

Thomas Tesla, majitel Republic Artists Records, si tentokrát vezme na starost "house stage". Mezi známé londýnské kluby, kde Tesla hrál a momentálně hraje patří The Egg, Steelyard, MoS, Fire, Corsica Studios, Lightbox nebo legendární The Cross (RIP). Mezi další respektované kluby, kde Thomas hrál patří berlínský Tresor, Suicide Circus, Magdalena a Amnesia na Ibize. Jeho produkci najdete na labelech Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo na již zmíněném labelu Republic Artists.

Chapeau Rouge oslaví 98. narozeniny, vystoupí Kapitán Demo a Terry Francis

O support se postará Lucas Hulan (Microna) a Kirill Astra (Wildt /Tamdem). Techno floor, nachystá gruzínská DJka Ly Sas. Na baru se můžete těšit na Lillou a Stereo Factory

Témata: Chapeau Rouge, Nick Elia live, Elek-Funk

zavřít