VIDEOROZHOVOR: Kapitán Demo a jeho crew: Hodláme nakupovat a prodávat čakry

Vydáno 22.11.2017 | autor: redakce

S Kapitánem Demo a jeho crew jsme se sešli koncem října před jeho očekávaným koncertem v rámci 98. narozenin klubu Chapeau Rouge. Během rozhovoru pořízeném při obědě s ním nuda rozhodně nebyla. Podívejte se na videozáznam.

VIDEOROZHOVOR: Kapitán Demo a jeho crew: Hodláme nakupovat a prodávat čakry VIDEOROZHOVOR: Kapitán Demo a jeho crew: Hodláme nakupovat a prodávat čakry

Na úvod nám Kapitán Demo prozradil, že už Chapeau Rouge koupil, protože v něm kdysi začínal. "Ať nežeru, řekl jsem si, že budu štědrej a budu podporovat další neziskovky," prohlásil. 

Klub Chapeau Rouge oslavil své 98. narozeniny, zahráli Kapitán Demo, Vložte kočku nebo Ghost Of You

Rozpovídal se i tom, že je zvyklý vystupovat pro mnohem více lidí, ale zahrát si na narozeninách klubu pro něj i tak bylo příjemné. "Je to jako když se vrátíš zpátky na základku na třídní sraz a zjistíš, že všichni mají tlustý prdele a hypotéky a ty tam přijdeš s tím Fendi oblekem a miliardama na účtě a celou dobou čekuješ akcie," uvedl, než ho přerušil vzteklý místní pes. 

Kromě muziky také rozjíždí velký internetový shop s čakrami. "To je nejvíc byznys!" dodává za jeho crew ProGram. "Příští rok ale chystáme velkou, velkou věc, to je je ještě nad prodej čaker a nad muziku," ubezpečil sám Demo. 

VIDEO: Kapitán Demo se v novém hokejovém klipu ptá - Kdo to má?

Kapitán Demo byl hostem 98. narozenin Chapeau Rouge. Foto: Jaroslav Noska

V další části rozhovoru promluvil i o své chystané nové desce. "Trochu kápnu božskou a věnuju iREPORTu cennou informaci... Uděláme novou desku jako Demo crew, takže jebat sólovky Kapitána Dema, teďka přichází čas na f*cking Demo crew."

Kapitán Demo během své show v rámci narozenin Chapeau Rouge. Foto: archiv Chapeau Rouge

Jednu z posledních příležitostí, jak letos můžete Kapitána Dema vidět, budete mít už 24. listopadu na jeho show v pražské Roxy. 

rozhovor: Hedvika Pajerová, video: Jaroslav Noska, postprodukce videa: Karel Holubička, foto: Jaroslav Noska (rozhovor), Chapeau Rouge

Témata: Kapitán Demo, Chapeau Rouge, Jiří Burian

zavřít