Program Chapeau Rouge bude v létě k vidění i na festivalech, šanci dostanou talentovaní DJové

Vydáno 06.07.2019 | autor: redakce

Pražský klub Chapeau Rouge, který má otevřeno každý den i během prázdnin, se chystá na letní festivaly. Stejně jako každý rok budete moci navštívit stage nebo DJing school na největších open air akcích v České republice. Klub dává celoročně ve svém programu prostor začínajícím českým kapelám i DJs, stejně jako mladým talentům ze zahraničí. Proto není divu, že si na letošní festival Svojšice připravil celou scénu pro DJské talenty. Ti tak měli možnost zažít jedno ze svých prvních hraní v nezapomenutelné kulise velkého festivalu.

Program Chapeau Rouge bude v létě k vidění i na festivalech, šanci dostanou talentovaní DJové Program Chapeau Rouge bude v létě k vidění i na festivalech, šanci dostanou talentovaní DJové

Stranou nezůstávají ani mladí lidé, kteří by se chtěli hudbě věnovat, ale chybí jim teoretické základy. A právě pro ty, kteří by si rádi na stage ve Svojšicích zahráli příští rok, připravilo Chapeau Rouge dvě DJské školy. Ty se konají pod vedením profesionálních DJs, rezidentů klubu. První z nich se koná na festivalu Beats for Love v Ostravě 3. - 7. července a druhá na dobře známém tanečním festivalu Let It Roll v Milovicích od 31. července do 4. srpna. Obě jsou všem návštěvníkům festivalu přístupné po celou dobu konání zdarma.

Do Chapeau Rouge zamíří Winston Surfshirt, oblíbenci Eltona Johna

Pro fanoušky hip hopu si klub Chapeau Rouge stejně jako každý rok připravil celou stage. A kde jinde, než právě na Hip Hop Kempu, který se koná 15. - 17. srpna v Hradci Králové. Program je plný českých a slovenských MCs a DJs, stejně jako rezidentů klubu Chapeau Rouge.



Komu by se chtělo zůstávat na léto v Praze? Vyražte se svým oblíbeným klubem na festivaly. A pokud přece jen dáváte přednost clubbingu v Praze, v Chapeau Rouge hrají kapely každý den.

tz, jm

Témata: Chapeau Rouge, DJs, festivaly

zavřít