Kam na Silvestra: Top 10 tipů, kde oslavit příchod roku 2019

Vydáno 19.12.2018 | autor: Aleš Materna

Stále ještě váháte, kde a jak zakončit rok 2018? Tady jsou aktuální tipy z Prahy, Ostravy a Brna, kde zažijete jedinečné novoroční oslavy, u kterých půjde nuda stranou.

Kam na Silvestra: Top 10 tipů, kde oslavit příchod roku 2019 Kam na Silvestra: Top 10 tipů, kde oslavit příchod roku 2019


ROCK CAFÉ, PRAHA

Stejně jako v minulém roce proběhnou silvestrovské oslavy v pražském klubu Rock Café. Těšit se můžete na vystoupení nadějných kapel Queens of Everything, Dirty Blondes a Time Shifters, které vás roztančí výbušnou směsí punku, rocku, swingu a rock'n'rollu. O afterparty se postará v galerii DJ Fruta. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na místě či v síti GoOut.cz za 200 Kč, nebo také poslední den v roce na místě za 250,- Kč.

FOTOREPORT:Imodium a Portless rozbouřili Rock Café a ohlásili plány na příští rok


RADOST FX, PRAHA


Bujaré oslavy ve dvou patrech se sedmi bary zažijete v klubu Radost FX. Pořadatelé pro vás letos připravili uvítací drink, půlnoční překvapení, bohatý raut z mezinárodní kuchyně, sličné hostesky, k tanci budou hrát Djs Australan a Stayer ve stylu hip hop, r'n'b a urban music, o další techno/house produkci se postarají Funspeed, Chris Lay, Krekr a Lettysix Miss-T. Vstupné je 290,- Kč v předprodeji a 390,- Kč na místě. Akce vypukne ve 21 hodin.



ROXY, PRAHA

Úspěšný koncept z novoročních oslav let minulých zopakuje i letos klub Roxy, tentokrát pod názvem Rainforest. Hrát se bude na dvou scénách, na první vystoupí Djs Michael C, Fatty M, Biodan, Chris Sadler a Dan Cooley, na té druhé budou hrát Djs Maztah, Lumichell a Saybon. Čeká vás welcome drink, speciální dekorace, skvělá taneční hudba a drinky za bezkonkurenční ceny. Akce vypukne ve 22 hodin a vstupné činí v předprodeji 750,- Kč, na místě pak 1000,- Kč.

Andy C otevře v únoru klubovou sezónu v Roxy



CHAPEAU ROUGE, PRAHA

Množství skvělých Djs a jednu nekonečnou silvestrovsko-novoroční párty očekávejte v klubu Chapeau Rouge. Na několika scénách se představí mnoho rezidentních Djs jako Pavel Bidlo (Yoshitoshi - USA), DJane Lu Michell (r'n'b) a DJ LU2 (Hip Hop Rap). Dále Low Tact, DJ Hlava (dubstep), DJ Gory Groovian, Syper Sound, Furious Freaks (d'n'b), DJ Wrack, Higround, DJ Thomas Tesla, Lucas Hulan a Dan Cooley. Vstupenky lze objednat na GoOut.cz.

BAS v březnu v Chapeau Rouge představí své pojetí rapu s afro-karibskými vlivy



ROCKOPERA, PRAHA

Stejně jako na loňského Silvestra, také na letošní závěr roku si pražské divadlo RockOpera připravilo koncertní premiéru. Tentokrát jde o hororovou rockovou operu Frankenstein autorů Milana Steirgewalda a Pavly Forest o ohyzdném monstru s lidskými city. Jedná se o adaptaci klasického románu britské spisovatelky Mary Shelley. Autoři z hudebního hlediska vsadili na kombinaci metalu a elektroniky. V hlavních rolích Monstra se představí Viktor Dyk a v roli Frankensteina Honza Toužimský. Vedle nich se na jevišti představí Pavla Forest nebo vycházející pěvecká hvězda Honza Tláskal. Vstupenky od 299,- Kč až po 1099,- Kč ve VIP lóži lze zakoupit na www.rockopera.cz.


GARAGE, OSTRAVA

Po vydařených večírcích 2009-2017 pro vás připravil známý ostravský klub desátého Silvestra v Garage - opět proběhne ve všech prostorách areálu Rock and Roll Garage v Ostravě-Martinově. Hudbu obstarají Djs Marcel Woodmann - Woodmanotéka, Tom Hanzl - Pártyklip a Rosťa Petřík - Praskání. V sále i restauraci budou videodiskotéky na nové LED obrazovce 5x3m i na projekcích a TV. Součástí vstupenek v cenách 690,- Kč a na VIP sezení na balkóně za 890,- Kč je bohatý raut a šampus pro každého hosta. Je možné také využít ubytování v Retro hotelu Garage v místě akce.

 

FABRIC, OSTRAVA


Ostravský klub Fabric si na letošního Silvestra připravil oslavu ve spolupráci s místním rádiem Helax. V prostorách klubů budou hrát známí Djs a moderátoři rádia. Těšit se můžete na světelnou show, gogo dancers, Helax fotostěnu, dárečky a mnoho dalšího. Vstupné zatím nebylo upřesněno.


FLÉDA, BRNO


Skvělou silvestrovskou párty připravili také v brněnském klubu Fléda. Vystoupí spousta Djs, jako jsou například Mekki Martin, APARATproject, Lahvisz & Cerevatov, DJ Saddan, JPJ a speciální host Arnošt Frauenberg se svou Live stand up comedy show. Klub připravil bohatou nabídku akčních drinků a těšit se můžete i na odpočinkovou zónu se skvělými vodními dýmkami od TheMist. Vstupenky lze koupit v předprodeji za 250,- Kč a na místě za 300,- Kč.



MERSEY, BRNO


Tajemnou party plnou toho, co chcete a nemůžete, si přichystal brněnský klub Mersey. Na poslední večer roku 2018 plánuje oslavu ve stylu legendárního newyorského klubu Studio 54. Zatímco v dnešních barech se nesmí ani kouřit, ve Studiu 54 se smělo vše. Očekávejte tedy neočekávané a množství skvělé taneční muziky v podání DJs Javas, Kosmonaut, Pan Urb, a Gumas. Základní vstupné je 200,- Kč a lístky lze objednávat přes GoOut. cz.


MELODKA, BRNO


Brněnská Melodka chystá čtvrté vydání Oldschool Silvestra, které navazuje na loňský fenomenální večírek. Tato silvestrovská párty je rok od roku větší a intenzivnější. Loni přišlo přes 300 lidí a pořadatelé očekávají zlomení rekordu. Těšit se můžete na Oldschool rockotéku legendární Dj Spoko. Rock, oldies, rock'n'roll, metal, punk, hardcore a dechovka až do rána. Během celého večera je jídlo zdarma a vstup lidových 50,-Kč.

text: Aleš Materna

Témata: Silvestr, Roxy, Rock Café, Radost FX, Chapeau Rouge

zavřít