Ozzy Osbourne končí s živým hraním, rozloučí se dvěma koncerty

Vydáno 02.02.2024 | autor: iREPORT

Zdálo se, že se blýská na lepší časy, radost z možného návratu Ozzyho Osbournea na světová pódia však byla předčasná. Zpěvákova manželka oznámila, že na turné už muzikant nikdy nevyrazí, a že v současné době plánuje dva poslední koncerty. Odehrát by se měly v anglickém Birminghamu.

Ozzy Osbourne končí s živým hraním, rozloučí se dvěma koncerty Ozzy Osbourne končí s živým hraním, rozloučí se dvěma koncerty

Ozzy Osbourne odehrál poslední plnohodnotný koncert v roce 2018. Od té doby několikrát přeložil turné, na které plánoval vyrazit. Jednou ze zastávek měla být také Česká republika. Když na podzim roku 2023 podstoupil čtvrtou operaci páteře, neskrýval optimismus a prohlašoval, že se snad brzy vrátí k živému hraní.

Dohoda stále platí. Pokud to bude nutné, podstoupí Ozzy Osbourne asistovanou sebevraždu

Nadšení fanoušků nyní ale uhasila jeho manželka a manažerka Sharon. „Na turné už znovu nevyjede,“ uvedla pro Rolling Stone. „Plánujeme ale ještě poslední dva koncerty. Říká, že se s fanoušky nikdy pořádně nerozloučil a rád by to napravil.“ Ačkoliv zdravotní stav Osbournea není nejlepší, hlasově je stále ve skvělé kondici.

Show by se měly odehrát v Birminghamu, zřejmě na fotbalovém stadionu Aston Villa. „Přestože už pravidelně nevystupuje, stále se věnuje zpěvu,“ uvedla Osbourne. Data zatím oznámena nebyla, už nyní je ale jasné, že o vstupenky bude obrovský zájem.

red, foto: SonyMusic
Témata: Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne, poslední koncert, Birmingham

zavřít